Cum arată azi Cristi Minculescu. Cântăreţul s-a îngrăşat şi este numai un ZÂMBET FOTO

Cristi Minculescu s-a schimbat foarte mult in ultima perioada. Artistul parca a inflorit, a luat proportii, s-a rotunjit, are din ce in ce mai multe spectacole si e numai cu zambetul pe buze. Din pacate, nu-i merge atat de bine si la capitolul sanatate. 

29 ian. 2016, 11:08

Cristi Minculescu nu pare sa-si fi revenit dupa accidentul din vara cand si-a fracturat mana dreapta, scrie wowbiz.ro. Desi au trecut mai bine de sase luni, artistul inca poarta o fasa speciala, de protectie, la incheietura mainii, „accesoriu” la care nu renunta nici macar atunci cand este pe scena. Zilele trecute, el, impreuna cu Iris, a sustinut un spectacol intr-un local din Capitala, unde a facut un adevarat spectacol. Mana dreapta insa era bandajata, incheietura fiind sustinuta de o manusa de protectie.

Citeşte şi Cristi Minculescu, un nou termen la Curtea de Apel Bucureşti, în procesul cu ANAF

Minculescu a evitat sa povesteasca in ce circumstante s-a lovit, in vara trecuta, apropiatii lui spunand ca el ar fi suferit o luxatie sau o fractura in urma unei coliziuni intre masina lui si un alt autoturism, eveniment petrecut in judetul Mures. O buna perioada, Minculescu a purtat o fasa elastica la care nu renunta nici cand era pe scena.

Acum, la mai bine de jumatate de an de la accident, la concertul recent sustinut in Bucuresti, Minculescu nu mai purta fasa elastica, ci o manusa speciala.

Artistul si-a uimit fanii cu aparitia sa. Cristi a luat in greutate, s-a rotunjit bine la fata, are parca mai multa energie si zambeste mereu. Iris le-a oferit spectatorilor un show pe cinste, cu muzica live si multa distractie.