Cum arată azi „Dulce Maria Larios” din „Îngeraşul” la 23 de ani de la terminarea telenovelei. Daniela Aedo are 28 de ani şi este de o frumuseţe aparte

Micuța Dulce Maria Larios, protagonista telenovelei „Carita de ángel" ("Îngeraşul") a cucerit inimile a mii de telespectatori din întreaga lume. Pe vremea când juca rolul adorabilei Dulce Maria, actriţa Daniela Aedo avea 5 anişori. Azi, la 23 de ani distanţă de la terminarea telenovelei, Dulce Maria s-a transformat într-o femeie seducătoare, după care mulţi bărbaţi suspină.

02 sept. 2023, 12:56

Cum arată azi Dulce Maria. „Carita de ángel” („Îngerașul”) a fost una dintre cele mai urmărite telenovele mexicane pentru copii în mai multe țări din întreaga lume. A fost difuzată pentru prima dată în 2000 și i-a avut ca protagoniști pe Lissett Morelos și Miguel de León, cu participarea Danielei Aedo, fetița de 5 ani care a interpretat-o pe Dulce María.

Cum arată azi „Dulce Maria Larios” din „Îngeraşul” la 23 de ani de la terminarea telenovelei

Chipul angelic, adorabil, drăgălaş al lui Dulce Maria a rămas, cu siguranţă, întipărit în minţile şi în inimile tuturor celor care au urmărit telenovela. Astăzi, Daniela Aedo are 28 de ani și, pe lângă actorie, la care a renunțat la un moment dat, s-a apucat și de muzică.

Tânăra actriță mexicană dezvăluia, în urmă cu ceva timp, cu ce s-a mai ocupat după ce s-au încheiat filmările la telenovela care i-a adus succesul.

Citeste si Cum arată și cu ce se ocupă, azi, „Veronica”. Lulu Mihăescu, supranumită „Shirley Temple a României”, și-a părăsit definitiv țara natală

După Carita de ángel am mai jucat în Vivan los niños, Contra viento y marea, Velo de novia, și a fost un moment în care am început să merg la școala primară și mi-a plăcut atât de mult să învăț încât am spus: “Poate vreau să văd ce altceva pot fi în viață și să am școala mea”.

Am prietenii mei din școala primară, din școala gimnazială, din liceu și din universitate. Și chiar în liceu mi-am dat seama că îmi place şi muzica. Am început să cânt la chitară, să compun, să cânt, am intrat la Berklee College of Music și am studiat muzica la facultate”, a dezvăluit ea, potrivit revistavea.com.co.

În plus, actrița, care are în prezent 28 de ani, a făcut și dublaje pentru seriale Disney și filme mexicane.

A ajuns să joace în „Îngeraşul” din întâmplare

Tânăra a povestit pe Tik Tok că a ajuns să joace în „Carita de ángel” din întâmplare.

Nu știu dacă știți, dar am ajuns la Carita de ángel din întâmplare, nu atât pentru că părinții mei și-au dorit să fiu actriță, dar au văzut că îmi place foarte mult și așa am făcut-o”, a dezvăluit Daniela Aedo.

Citeste si Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Thylane Blondeau are 21 de ani și este un fotomodel de succes