Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu. Soţia afaceristului este topită: „Kyree a moştenit ochii mamei mele”

Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu. La finalul anului trecut, afaceristul și soția lui, Angela Martini, au devenit pentru prima oară părinţi, cu ajutorul unei mame surogat. Kyree Martini Săvulescu este numele pe care îl poartă micuțul.

07 iul. 2022, 11:57
Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu. Soţia afaceristului este topită: „Kyree a moştenit ochii mamei mele”
Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu

Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu. La șapte luni de la nașterea micuțului, fotomodelul a publicat pe reţelele de socializare primele imagini în care îi arată fața și zâmbetul bebeluşului. Până acum, cei doi au preferat să posteze doar fotografii în care nu se vede mai deloc chipul micuțului.

Citeşte şi: Imagini-bombă din momentul reţinerii lui Dragoș Săvulescu în Grecia VIDEO

Cum arată băieţelul lui Dragoş Săvulescu

Portret al fericirii mele. Bebeluşul Kyree a moştenit ochii mamei mele”, a scris Angela Martini pe pagina sa de Instagram.

Anul trecut, fotomodelul anunța că ea și Săvulescu au devenit părinți pe 2 decembrie, prin intermediul unei mame surogat, care l-a născut pe Kyree în Dallas, Texas.

Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kyree!”, a scris Angela Martini pe pagina sa personală de socializare, la acea vreme.

Dragoș Săvulescu a fost săltat de poliţişti în luna august, pe insula grecească Mykonos. El a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Constanţa, alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Cristi Borcea. În acest dosar, prejudiciul calculat de anchetatori este de 114 milioane de euro.

Înainte de condamnare, Dragoş Săvulescu a fugit în Italia, unde Curtea de Apel din Napoli i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Judecătorii napoletani i-au șters lui Săvulescu 3 ani din pedeapsă în baza unui decret de grațiere din 2006 și, constatând că a rămas cu 2 ani și jumătate (sub 3 ani), i-au comutat pedeapsa într-una cu suspendare. Decizia Curții de Apel Napoli a rămas definitivă prin neapelare de către procurorul italian, scrie G4Media.ro.