Cum arată bărbatul care a REVOLUŢIONAT CERŞETORIA. Are CITITOR de CARDURI şi îşi petrece vacanţele în IBIZA

Un cerşetor din Marea Britanie a devenit celebru şi bogat după ce a "reinventat" cerşetoria mondială. Astfel, el are propriul său cititor de carduri şi le cere bani oamenilor cu adevărat bogaţi din zonele rezidenţiale ale Londrei. Printre cei care l-au ajutat se numără Simon Cowell, Sharon Osbourne, Sarah Ferguson sau Bradley Walsh.

21 ian. 2015, 11:23

Damien Preston-Booth, un bărbat de 37 de ani, a găsit o metodă perfectă de a face bani fără să muncească. Astfel, el are un cititor de carduri pentru ca oamenii bogaţi să îi depună banii direct în cont. Mai mult, el are pagină de Twitter şi de Facebook, iar dacă în timpul săptămânii cerşeşte în cartierele exclusiviste ale Londrei, în weekend este un turist de lux şi merge în Ibiza, Monaco sau Paris. De asemenea, îşi plăteşte chiria de 300 de lire şi îşi cumpără electronice scumpe, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi E sărac LIPIT, dar are un suflet URIAŞ. Un gest de MILIOANE l-a făcut cel mai cunoscut VAGABOND din lume

Mai mult, cerşetor a postat o serie de fotografii şi filmuleţe din vacanţele sale de lux. Alături de banii din „donaţii”, el primeşte şi un ajutor medical de 432 de lire sterline deoarece ar fi depresiv, motiv pentru care urmează să fie investigat de autorităţi. Astfel, se zvoneşte că de Sărbători ar fi câştigat din cerşit 4.500 de lire sterline, iar „venitul lunar” este de aproximativ 2.800 de lire.

O fac pentru a-mi cumpăra lucruri în apartament, nu dau banii pe droguri şi băutură, ca alţii. Fac economii pentru un mic apartament şi încerc să încropesc un CV ca să-mi găsesc un loc de muncă„, a povestit Damien.

Citeşte şi Povestea CERŞETORULUI cu un simţ dezvoltat al MODEI: Nu are casă, dar nu poartă NICIODATĂ aceleaşi haine FOTO