Cum arată bărbatul cu cea mai lungă MUSTAŢĂ din LUME FOTO

Ram Singh Chauhan a început să îşi crească mustața în 1970, și nu şi-a mai tăiat-o de atunci. Astăzi măsoară peste 4,30 metri, și indianul din Rajasthan deține recordul Guinness pentru cea mai lungă mustață din lume.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 09:01

În vârstă de 58 de ani, Ram Singh Chauhan spune că unul dintre secretele pentru creşterea impresionantă a părului facial este vârsta, potrivit OddityCenter.

„Pe măsură ce îmbatrâneşti, hormonii se reduc, astfel încât creşterea părului încetinește”, spune Ram, care chiar și acum adaugă câțiva centimetri la mustața sa în fiecare an. El s-a oprit din ras mustața în 1970, după ce a fost inspirat de un alt entuziast al părului facial din Rajasthan, şi s-a rezumat doar să îşi tundă vârfurile din când în când.

În primii ani, Chauhan și soția sa, Asha, s-au chinuit din cauza părului anormal de lung, pentru că lui îi lua mult timp să îl spele şi să îl aranjeze, şi oamenii se uitau ciudat la ei pe stradă. Dar, de îndată ce soțul ei a început să fie recunoscut pentru eforturile sale, ea a început să își respecte angajamentul pentru el, și spune că acum consideră că mustața „face parte din familie” și este un motiv de mândrie. Datorită mustăţii lungi, Ram Singh Chauhan a apărut în filme mari, cum ar fi „Octopussy” în 1983, în care joacă alături de Roger Moore, precum și numeroase producții Bollywood. De asemenea, el a călătorit în jurul lumii, pentru a-şi etala mustățile uimitoare.

Mustața lui Ram măsoară în prezent peste 4.30 de metri. Ram petrecere între una și două ore pe zi pentru a-şi curăța și pieptăna părul facial prețios.

CITEŞTE ŞI Femeia cu barbă şi mustaţă nu se mai ascunde: Şi-a lăsat părul facial să îi crească FOTO

Cel mai mare regret Ram Singh Chauhan este că fiul său nu este de acord cu pasiunea sa pentru părul facial.