Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică: „Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy!”

Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică. Fostul manechin și-a sărbătorit ziua de naștere și a venit în platoul Vorbește Lumea pentru a povesti cum s-a desfășurat această ocazie specială din viața ei. Ulterior, ea a răspuns la „Întrebările lui Shurubel” și astfel am aflat ce criterii trebuie să îndeplinească un bărbat pentru a o seduce pe frumoasa vedetă.

26 ian. 2023, 17:31
Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică: „Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy!”
Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică

Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică. Vedeta nu s-a sfiit să dezvăluie detalii intime din viața personală și a răspuns la toate întrebările care i-au fost puse. Ce criterii trebuie să îndeplinească un bărbat pentru a o seduce pe blondină?

Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică

Bineînțeles, când vine vorba despre bărbați, nu lipsește „barba”. „Cât de importantă este barba la un bărbat?”, a fost întrebarea lui Shurubel, iar blondina a răspuns că nu i se pare foarte atrăgătoare. Este de părere că un bărbat este sexy, atunci când nu este nebărbierit de trei zile, are perciuni lungi și păr pe piept.

Nu pot să zic că îmi place foarte mult chestia aia de pe fața ta (barba). Eu nu înțeleg ce e cu chestiile astea. De ce toți băieții sunt trași la indigo, cum sunt și gagicile? Voi aveți așa: fix freza asta și fix sprâncenele astea. Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy! Îmi place un bărbat cu puțină bărbiță și fără cioc. Îmi mai place genul ăla, Elvis Presley, cu perciunii lungi.. Și îmi place părul pe piept!”, a spus ea.

Citește și: Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO

Dana Săvuică a slăbit spectaculos 5 kilograme într-o săptămână

Pentru a scăpa de surplusul de kilograme, fostul fotomodel a luat în calcul chiar şi varianta lipoaspiraţiei. Medicul estetician Dana Miricioiu i-a explicat că această procedură duce la eliminarea localizată a depozitelor de grăsime, şi nu la o eliminare de pe tot corpul şi i-a recomandat o dietă de slăbire care nu dă greş.

De la mărimea XL a reuşit să scadă o mărime şi să ajungă la L în doar o săptămână. Iată cum arată dieta care a ajutat-o să elimine 5 kg dintr-un foc:

La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite„, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.