Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO

Dana Săvuică a trecut printr-un divorț dureros, după o căsnicie care a durat 25 de ani, dar acum fostul model este din nou cu zâmbetul pe buze. La 52 de ani, Dana Săvuică iubeşte din nou!

14 iul. 2022, 09:03
Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO
Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit

Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit.  Vedeta și-a refăcut viața după divorțul de Răzvan Stanciu, deşi a suferit enorm după ruptură. Ajunsă la 52 de ani, Dana Săvuică nu se mai fereşte şi a făcut publică prima imagine cu noul iubit, Răzvan Enescu. Cei doi sunt în vacanţă, în Creta, Grecia. Dana Săvuică și Răzvan Enescu se știu încă din facultate și au fost mult timp prieteni înainte de a forma un cuplu.

Dieta banală cu care Dana Săvuică a slăbit drastic. „Ajunsesem la măsura XL!”

Dana Săvuică a dezvăluit că actualul său iubit o susține în tot ceea ce face și nu este deloc gelos pe viața ei mondenă foarte activă. „Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună! Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a declarat Dana Săvuică.

Motivul real pentru care Dana Săvuică a pozat în Playboy: „Le-am spus că vreau să pozez arătând totul, dar să nu se vadă nimic”

Dana Săvuică a divorțat de Răzvan Stanciu în 2016, pe cale amiabilă, la notar, după ce bărbatul i-ar fi fost infidel, așa cum a declarat chiar ea recent. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat Dana Săvuică într-o emisiune TV.