Cum arată Bobby din serialul Dallas la 70 de ani. Patrick Duffy a fost măcinat de tragedii în familie FOTO

Necazurile şi-au pus amprenta asupra lui! Celebrul actor Patrick Duffy, intrepretul lui Bobby Ewing din serialul de mare succes “Dallas”, a îmbătrânit urât. Nu mai seamănă cu frumuşelul din film.

19 nov. 2019, 07:48

Patrick Duffy (70 de ani) a avut parte de mari tragedii în viaţa lui, care i se citesc pe chip, scrie click.ro. A ajuns un bătrânel de nerecunoscut, din cauza marilor suferinţe prin care a trecut.

Citeşte şi Vă mai amintiţi de Christopher, fiul lui Bobby şi al Pamelei, din Dallas? N-o să va vină să credeţi cum arată acum FOTO

El a comemorat recent împlinirea a 33 de ani de când părinţii lui au fost ucişi cu sânge rece. Terence şi Marie Duffy se aflau în taverna lor din Boulder, Montana, SUA, când au fost împuşcaţi, în noiembrie 1986. I-au executat doi indivizi pe care tatăl lui îi dăduse afară din local.

S-au dus să se îmbete în altă parte şi apoi s-au întors să se răzbune. Patrick Duffy a trecut la budism şi susţine că, datorită acestei religii, menţine încă legătura cu părinţii morţi. El zice că i-a iertat pe criminali, fiindcă şi-au primit o pedeapsă exemplară prin condamnarea la puşcărie pe viaţă.

O altă nenorocire s-a abătut asupra lui Patrick Duffy în 2012, când a fost diagnosticat cu cancer de piele. A fost nevoie să fie supus la trei intervenţii chirurgicale pentru a i se înlătura complet celulele ucigaşe.