Cum arată „bunica lui Dani”, la 52 de ani. Cele mai recente imagini postate pe Instagram: „Maxim de sexy”

Cum arată "bunica lui Dani", la 52 de ani. Mihaela Rădulescu, căci despre ea este vorba, se menţine foarte bine, deşi a trecut de prima tinereţe. Ultimele imagini postate de prezentatoare pe reţelele de socializare pot stârni invidia multor domnişoare.

18 apr. 2022, 20:25

Cum arată „bunica lui Dani”, la 52 de ani. Recent, Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor, într-un roast, pregătit pentru Dani Oţil. Soţia prezentatorului a făcut o serie de glume la adresa acestuia, printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu.

Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.

Citeşte şi: Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani”

Cum arată „bunica lui Dani”, la 52 de ani

Mihaela Rădulescu este una dintre cele apreciate vedete din România, atât pentru calităţile profesionale, cât şi pentru felul în care arată. Deși are un program foarte încărcat, vedeta își face mereu timp pentru a avea grijă de ea și pentru a face sport, în afară de dieta pe care o ține. Mihaela Rădulescu a recunoscut că nu mai este atât de simplu ca la 20 de ani, iar pentru a se mențină la vârsta de 52 de ani trebuie să facă eforturi.

Mereu super cool şi perfectă/ Superbă, maxim de sexy și cu un bun gust deosebit/ Frumoasă ca întodeauna/  Frumoasa și plină de viaţă, ca de obicei!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedetă la imaginile postate.

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil

Fotomodelul nu s-a putut abţine şi a simţit nevoia să îi ia apărarea soţului ei, după ce s-a scris în presă faptul că prezentatorul a fost bonă în weekend, iar blondina a ieşit în club. Vedeta a fost revoltată şi de faptul că soţul ei a fost numit „micuţ”, astfel a făcut o remarcă ce i-a uimit pe fani.

Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce „micuțul prezentator” – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat „bonă” și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze?

În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.