Dani Oţil, reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o „bunică” pe Mihaela Rădulescu. „Ziceau unii că e doar frumoasă”

Dani Oțil a fost invitatul special al juriului de la iUmor, iar pe scenă a apărut chiar soția sa, Gabriela Prisăcariu. Aceasta a pregătit un moment de roast, în care a glumit atât pe seama prezentatorului tv, cât şi pe seama fostei iubite a acestuia, Mihaela Rădulescu.

18 apr. 2022, 09:53
Dani Oţil, reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o „bunică” pe Mihaela Rădulescu. „Ziceau unii că e doar frumoasă”
Dani Oţil, reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o "bunică" pe Mihaela Rădulescu

Dani Oţil, reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o „bunică” pe Mihaela Rădulescu. Prezentatorul TV a ținut să publice un mesaj emoționant prin care spune că e mândru de mama copilului său.

Dani Oţil, reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o „bunică” pe Mihaela Rădulescu. „Ziceau unii că e doar frumoasă”

Gabriela Prisăcariu a avut unul dintre momentele speciale de la iUmor deoarece din juriu a făcut parte şi Dani Oțil. Soția prezentatorului a pregătit un moment de roast pe care întregul juriu, dar și publicul de acasă și din platou l-a apreciat. Dani Oțil s-a arătat extrem de mândru de mama fiului său şi a publicat pe Instagarm un mesaj emoționant prin care își laudă partenera de viață. „Puteam să vad textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea sa bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă.Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar…”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Una dintre glumele pe care Gabriela Prisăcariu a făcut-o în roast a fost la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil. Aceasta a făcut-o ”bunică” pe cea care i-a fost parteneră soțului ei în urmă cu mai multă vreme. Momentul nu a fost tocmai apreciate de toată lumea, iar una dintre internaute a făcut-o pe soția lui Dani Oțil „frustrată” și „penibilă”, după ce în urmă cu ceva timp spunea că o apreciază. „Oamenii deștepți înțeleg umorul…”, a răspuns Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #melekd28 #romania #iumor ♬ sunet original – DodyDady