Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani”

Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. Gabriela Prisăcariu a fost taxată aspru după apariţia la iUmor, emisiune la care Dani Oţil se afla în juriu. Fotomodelul a făcut un roast pentru partenerul ei, amintind şi de fosta lui iubită.

18 apr. 2022, 18:09
Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani”
Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu

Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu. Gabriela Prisăcariu a făcut o serie de glume la adresa lui Dani Oţil,  printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

Val de critici, după ce soţia lui Oţil a jignit-o pe Mihaela Rădulescu

Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești/

Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu! Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea/ Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Acest val de reacții la adresa ei a venit după ce Prisăcariu a ținut să specifice, pe Instagram, că tot ce a spus a fost doar pentru show și doar cei care un simț al umorului bine dezvoltat îi vor înțelege vorbele.

Oamenii deștepți înțeleg umorul… ”, a scris Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.