Cum arată camera în care Volodimir Zelenski trăiește de când a început războiul în Ucraina. „Am coborât în adăpostul antiatomic. Aici locuiesc”

De acum un an, de când a început războiul din Ucraina, Volodimir Zelenski locuiește într-o cameră pe strada Bankova din Kiev, unde se află sediul Administrației Prezidențiale.

25 feb. 2023, 16:31
Cum arată camera în care Volodimir Zelenski trăiește de când a început războiul în Ucraina. „Am coborât în adăpostul antiatomic. Aici locuiesc”

Volodimir Zelenski a prezentat, în cadrul proiectului documentar „Anul”, realizat de publicația ucraineană Glavcom, cum arată locul în care se adăpostește de mai bine de un an.

În camera respectivă Zelenski are un pat de o persoană, o masă, chiuvetă și o oglindă. Camera e fix lângă biroul său unde își desfășoară activitatea zilnică de președinte.

Citește și Volodimir Zelenski, în alertă. Ucraina se teme că românii vor cere neutralitate în conflict, ca urmare a ofensivei ruse în plan informațional: „Încearcă să propage această idee”

„Locuiesc aici. Ei bine, am coborât în adăpostul antiatomic. Și, în general, locuiesc aici. Aceasta este casa mea”, a spus liderul ucrainean.

Volodimir Zelenski face față tot mai greu dorului de familie: „Principalul lucru este să nu-i dezamăgesc. Copiii mei să fie mândri de mine”

Zelenski a precizat că atunci când a izbucnit războiul se afla acasă. Imediat ce a aflat ce se întâmplă, a plecat către Bankova, iar de atunci locuiește acolo. Președintele ucrainean a mărturisit că, din păcate, își vede rar soția și copiii.

Întrebat cum face față familia lui la ceea ce se întâmplă în Ucraina, președintele ucrainean a dezvăluit că e cea mai grea întrebare primită până acum. „Îi iubesc, bineînțeles. Îmi iubesc soția, copiii, ei sunt oamenii principali pentru mine”. „Nu îi văd prea des. Părinții mei – nu-i văd deloc”, a mai spus Zelenski, adăugând că „sunt cu toții în inima mea”.

Citește și S-a împlinit fix un an de la începerea conflictului din Ucraina. Mesajul lui Volodimir Zelenski. Toate părțile implicate își revendică victoria

„Principalul lucru este să nu-i dezamăgesc. Principalul lucru este ca copiii mei să fie mândri de mine. Și mă bucur că sunt în Ucraina, că studiază în școli ucrainene. Este important pentru un președinte al unei țări, fie că este fost sau actual, atunci când ești un președinte de război, este important să-ți ai copiii aici, pentru că țara este aici, pentru că băieții și fetele mor aici”, a continuat președintele Ucrainei.