Cum arăta Carmen Tănase la începutul carieriei. Timpul pare că nu și-a pus amprenta pe chipul ei

Carmen Tănase ese una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe plaiurile mioritice. ,,Flăcărica'' așa cum mulți o știu, după rolulul dintr-o telenovelă care a făcut furori cu mulți ani în urmă, pare neschimbată față de atunci când și-a făcut debutul în teatru.

24 nov. 2022, 23:37

Carmen Tănase ese una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe plaiurile mioritice. Optimistă, tonică și mereu cu zâmbetul pe buze. Așa este Carmen Tănase. La fel cum este acum era și odinioară, atunci când își făcea debutul în lumea teatrului.

Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe

De-a lungul timpului, aceasta a evoluat foarte frumos, atât în plan profesional cât și pe plan personal. ,,Flăcărica” a intrat în atenția publicului și a reușit să le câstige simpatia prin rolurile sale în lumea teatrului. Puțini își mai amintesc cum arăta aceasta în tinerețe.

Citește și: Mircea Badea spune că nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Băutura nesănătoasă cu care a înlocuit-o. „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”

Ochii săi culoarea mării, dar și părul brunet sunt doar câteva dintre punctele forte ale actriței, care nu trecea neobservată datorită frumuseții sale. Timpul a trecut, însă nu și-a pus amprenta pe chipul acesteia.

Și-a păstrat chiar și șarmul, dar și spiritul glumeț pe care îl are chia și dincolo de platourile de filmare. Puțini sunt cei care știu că aceasta a cochetat și cu lumea modei. La 61 de ani, actrița a urcat pe podium pe post de manechin.

„Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium.Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a povestit Carmen Tănase într-un interviu.

Carmen Tănase, despre rolul care i-a adus cea mai mare popularitate

În urmă cu mulți ani atunci când spuneai ,,Flăcărica” te gândeai la Carmen Tănase. Rolul din celebra telenovelă ,, Inima de tigan” i s-a potrivit mănușă, iar după atâta timp oamenii o mai strigă ,,Flăcărica”

..Și acum o regăsesc pe Flacăra în mine. Am învățat de la ea ce bine e să spui câteodată nu, că nu știam asta, îmi era jenă. Am învățat ce înseamnă să reacționez, e bine uneori să reacționezi imediat.Am învățat că e bine uneori să ai gura mare.O iubesc (n.r.: pe Flăcărica) pentru că avea umor, pentru că am învățat de la ea umorul sau ea de la mine sau una de la alta, pentru că avea doza aia de cinism, atât cât trebuie. Cred că și ea a învățat de la mine niște lucruri, măsura. Și mai ales, atunci când e vorba de cinism, e bine să fii cinic, dar să nu aluneci în răutate”, a povestit la Kanal D la emisiunea ,,40 de întrebări”.

Citește și: Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. Fanii au rămas fără cuvinte. „Asta e viața mea, ăsta sunt eu, mă puteți urî sau mă puteți iubi”