Cum arată casa Andreei Raicu. Vedeta locuiește într-o vilă superbă, în centrul Capitalei: „Pe terasă stau și meditez”

Cum arată casa Andreei Raicu. Este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, a prezentat mai multe emisiuni și evenimente tv, iar acum se dedică în totalitate business-ului său. Chiar dacă pe plan personal nu prea a avut noroc, profesional, se bucură de succes din plin.

06 mart. 2024, 17:26

Cum arată casa Andreei Raicu. Vedeta deține o locuință superbă în centrul Capitalei, cu elemente decorative superbe, dar și obiecte de valoare. Fosta prezentatoare și-a pus amprenta în aranjarea casei, iar acum se bucură de o atmosferă caldă, plăcută și relaxantă.

Citește și: Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă. Andreea Raicu a descoperit-o în India: „Sunt perfecte când simți nevoia să ciugulești.”

Cum arată casa Andreei Raicu

În living are un șemineu elegant, iar terasa, aflată pe la ultimul etaj, este locul cel mai plăcut pentru relaxare, cu băncuțe și arbori ornamentali. Mai mult, dispune și de o fântână gen cascadă spectaculoasă.

Uneori stau mult în casă, uneori nu. Merg la film, la piață, mă întâlnesc cu prietenii, fac tot ce face o persoană normală. Pe terasă stau și meditez”, povestea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine. Magazinul de haine i-a adus un profit uriaș vedetei în 2022: 121,980.00 lei. Ideea de a avea propriul business a pornit de la ideea că a vrut să aibă un spațiu în care oamenii să se deconecteze de la grijile de zi cu zi și să poată merge într-un loc care îi ajută în acest sens.

Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune.

Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem”, a explicat Andreea Raicu.