Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă. Andreea Raicu a descoperit-o în India: „Sunt perfecte când simți nevoia să ciugulești.”

Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă. Nu mai este un secret faptul că Andreea Raicu este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, motiv pentru care și arată atât de bine. A călătorit în foarte multe locuri, descoperind fel și fel de rețete sănătoase, pe care le pune în practică și la ea acasă.

07 ian. 2024, 17:11
Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă. Andreea Raicu a descoperit-o în India: „Sunt perfecte când simți nevoia să ciugulești.”
Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă

Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă. Ajunsă astfel în India, Andreea Raicu a descoperit un snack extrem de sănătos, care este gata în câteva minute și care nu-ți afectează în niciun fel silueta.

Citește și: Ce a putut spune Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu: ”I-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Gustare delicioasă, perfectă pentru dietă

M-am gândit să vă povestesc astăzi despre un snack foarte sănătos, care se face foarte repede și despre care am învățat în India. Am fost și am mâncat într-o zi, iar înainte ne-au dat într-un recipient mic semințe extraordinar de bune și gustoase.

Mi-am adus aminte de ele acum două săptămâni, când lucram la o prezentare. Recunosc că eu atunci când lucrez și stau acasă, în același loc, am nevoie să-mi mai găsesc ceva de făcut și mi-am adus aminte de această gustare foarte bună și plină de omega.

Este vorba despre puține semințe de floarea soarelui, de dovleac, de susan și de cânepă pe care le pui într-o tigaie, o să pun și niște sare și le pun pe aragaz. Sunt perfecte ca snack în timpul zilei, seara, la film și oricând simți nevoia să ciugulești.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Pentru ca rezultatele să fie de lungă durată, Andreea Raicu preferă să gătească predominant în casă și să mănânce mai rar la restaurante. Acest lucru o ajută pe vedetă să aibă un control garantat asupra ingredientelor pe care le pune în farfurie și să aibă flexibilitatea să adapteze totul după bunul plac.

După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie.

Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate. Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete.

Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.