Cum arată casa din Pipera în care locuiește Mugur Mihăescu. Vila estimată la valoarea de 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș

Mugur Mihăescu locuiește alături de soția sa, Rodica, într-o vilă din Pipera. Cei doi au început să o construiască în anul 2004.

09 mart. 2024, 14:06

Mugur Mihăescu locuiește, alături de soția lui, Rodica Mihăescu, într-o vilă din Pipera estimată la valoarea de 800.000 de euro. Acum 3 ani, actorul avea în plan fie să o vândă, fie să o înxhirieze. Motivul îl rostise chiar el, spunând despre casă că „i-a rămas mare”, după ce fiica sa, Ivona, s-a mutat în Marea Britanie.

În 2004, Mugur Mihăescu începuse, alături de soția lui, să pună cărămidă peste cărămidă, pentru a ridica vila dintr-un cartier select din Pipera. Anii au trecut, iar în pandemie actorul își arătase intenția de a se muta din casa respectivă.

Citește și: Răzvan și Irina Fodor trăiesc într-o casă ca în filme. Iată cum arată vila cu două etaje

Vila din Pipera ar fi estimată la 800.000 de euro. Proprietatea de câteva sute de metri pătrați a fost amenajată după bunul plac, fiind îngrijită de toată familia. Mai mult, casa are gazon pe acoperiș, dar și o grădină generoasă.

În timp, casa a mai suferit câteva modificări, aspect despre care a vorbit chiar actorul. Vila în care locuiește Mugur Mihăescu are mai multe camere și băi, dar și o sufragerie cu șemineu. Au ales să amenajeze o piscină interioară, iar grădina generoasă este plină de copaci și flori.

Actorul a ales să aibă grijă de o livadă, dar și de o grădină unde sunt cultivate legume. La ultimul nivel al imobilului, unde este zona de terasă, actorul a ales să pună gazon. Totodată, acesta a precizat că a asfaltat 330 de metri de stradă, alături de câțiva vecini, însă, în acte, figurează că ar fi fost reabilitată de primărie.

„Am gazon și pe casă. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel este o terasă pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Mi-am asfaltat stradă pe banii mei, 330 de metri de stradă. Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează că și cum ar fi fost reabilitată de primărie”, spunea actorul.

Citește și: Cum arată casa Andreei Raicu. Vedeta locuiește într-o vilă superbă, în centrul Capitalei: „Pe terasă stau și meditez”

Despre vânzarea sau închirierea casei, actorul vorbise în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, la Kanal D. Avea în plan acest aspect, după ce fiica a plecat în străinătate.

„Casa asta mi-a rămas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o închiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea”, a mai spus Mugur Mihăescu.