Emily Burghelea a atras toate privirile la nuntă. Ţinuta cu care a apărut în toiul petrecerii

Emily Burghelea a atras toate privirile la nuntă. Şi nu, nu ne referim la rochia de mireasă cu care şi-a făcut intrarea şi care a fost apreciată de toată lumea, inclusiv prietenii virtuali, ci a doua ţinută. Blondina şi-a surprins soţul şi invitaţii cu un dans lasciv şi o rochie extrem de provocatoare.

06 sept. 2021, 16:47

Emily Burghelea

a atras toate privirile la nuntă. Fosta asistentă de la Acces Direct şi alesul inimii sale, Andrei, au sărbătorit căsnicia lor. Evenimentul a fost unul dublu, pentru că cei doi îndrăgostiţi şi-au botezat în acelaşi timp şi fetiţa. Blondina a strălucit în ţinutele pe care le-a ales pentru cel mai frumos moment din viaţa sa.

Citeşte şi: După a demisionat de la Antena 1, Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Mesajul transmis de fosta asistentă TV

Emily Burghelea a atras toate privirile la nuntă

Blondina în rochia de mireasă tip sirenă, simplă, dar care îi scotea în evidenţă trupul ca tras prin inel. Rochia extrem de sexy i-a lăsat blondinei la vedere spatele, dar şi coapsele prin două despicături laterale.

Rochia de mireasă a fost gândită special pentru mine, am terminat-o la 5 dimineața în ziua cununiei. Am avut mari emoții cu ea, am trecut prin peripeții, îmi cântau lăutarii, acasă, iar designerul și stilistul meu, Ionuț Dimache, era lângă mine și cosea, la propriu, rochia pe mine. A cusut la ea chiar înainte de a merge la biserică.

Mereu îmi voi aduce aminte de aceste lucruri și de modul superb în care a arătat la final. Nimeni nu va putea niciodată să o reproducă”, a adăugat Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO.

Vedeta nu s-a mulţumit cu o singură rochie, a mai purtat o ţinută extrem de sexy. Emily Burghelea a decis să se dezbrace de inhibiţii şi la propriu şi la figurat, astfel a apărut în faţa invitaţilor într-o ţinută provocatoare, compusă dintr-un body, iar pe deasupra a avut prins într-o curea un material extrem de transparent.