Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei: „De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem împreună”

Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei. Vedeta nu s-a mai ferit şi a vorbit deschis despre soţul ei, după ce s-a tot speculat că sunt la un pas de despărţire, din nou. Într-adevăr, cei doi mai au probleme, însă nu renunţă la luptă.

17 sept. 2022, 08:26
Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei: „De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem împreună”
Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei

Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei, care nu a fost întotdeauna lapte și miere, fapt recunoscut de fiica fostului prim-ministru.

De altfel, acest fapt este evident și dacă luăm în considerare că anul trecut cei doi au divorțat. Însă, la scurt timp după ce au pus capăt căsniciei, au decis să continue relația fără a se lega din nou prin acte.

Citeşte şi: Oana Roman declară război furnizorului de energie electrică. Vedeta a primit o factură uriașă: ”Fură ca în codru și fac ce vor ei”

Oana Roman rupe tăcerea despre relaţia cu Marius Elisei

Oana Roman obișnuiește să împartă toate aspectele vieții ei cu urmăritorii de pe rețelele de socializare. Le-a povestit acestora despre relația cu Marius Elisei şi a ținut să le dea fanilor ei un sfat, și anume să lupte pentru relațiile lor.

De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.

Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Sa nu va lăsați nici voi!’’, a scris Oana Roman pe reţelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Cum a slăbit Oana Roman fără să facă sport

Oana Roman a slăbit zeci de kilograme, iar semnele sunt extrem de vizibile. Pe rețelele sociale, dar și în spațiul public, vedeta are o apariție impecabilă și reușește să întoarcă priviri de fiecare dată. Totuși, ea a recunoscut că nu poate să facă sport, din cauza unor probleme de sănătate.

Vedeta a povestit, pe Instagram, că nu poate să facă sport din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate astea, ea a reușit să slăbească zeci de kilograme și să strălucească cu fiecare apariție.

Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari.

Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-i pun viața în pericol”, a spus Oana Roman pe Instagram.