Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Lupta a fost pierdută

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Cele două surori au primit o lovitură teribilă în dosarul în care Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a revendicat vila din Sinaia lăsată moștenire de sora Mioarei Roman, printr-un testament semnat cu un an înainte de a muri.

27 oct. 2022, 09:38
Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. Lupta a fost pierdută
Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman. În 2017, sora Mioarei Roman a încetat din viaţă, după ce, mai bine de 10 ani, s-a luptat cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, iar întrucât era văduvă şi nu avea copii, Mioara Roman și fiicele sale au avut grijă de aceasta până în ultima clipă.

Cu doar câteva săptămâni înainte ca sora ei să înceteze din viață, Mioara Roman declara: „Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut…”.

Citeşte şi: Cum arată vila pe care Oana Roman a pus-o la vânzare. Vedeta cere jumătate de milion de euro pe imobil

Veste tristă pentru Catinca şi Oana Roman

Potrivit instanţei, fetele Mioarei Roman nu au reuşit să obţină vila din Sinaia, deoarece testamentul a fost declarat nul.

Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, este hotărârea care a fost deja atacată de Catinca și Oana Roman, scrie Spynews.ro.