Cum arată casa lui Bănel Nicoliţă, pe care a construit-o pentru familia lui: „Dormeam câte trei în pat. A fost foarte greu”

Până la 35 de ani, Bănel Nicoliţă a reuşit să facă foarte multe pentru familia lui, în urmă cu câţiva ani, fostul fotbalist impresiona o ţară întreagă cu povestea sa de viaţă.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 05:48
Nicoliţă a devenit un sprijin pentru familia sa încă de la 7 ani, recent, a rememorat clipele grele prin care a trecut în copilărie, când locuia într-o casă cu două camere, din chirpici, și suferea de frig.

Echipa de la “Vorbește lumea” a arătat tuturor cum arată casa pe care a construit-o familiei sale și a prezentat-o pe cea mai importantă femeie, mama lui.

“Mama înseamnă totul pentru mine! (…) Îmi amintesc cum venea săraca de la muncă și ne făcea imediat mâncare…Ea nu mai mânca, sărea peste masă. Vezi ce însemnă o mamă? Nu ține cont de nimic și uită de ea. Bucuria ei cea mai mare e să-și vadă copiii fericiți.

Gândește-te că dormeam câte trei în pat. (…) Nu exista posibilitate financiară ca să-ți cumperi lemne și așa mai departe. Nu erau gaze. (…) A fost foarte greu, a spus emoționat Bănel despre mama sa, Marița, la Vorbeşte lumea.

Bănel Nicoliţă, acuzat că a ţepuit o firmă. Este căutat de recuperatori

Bănel Nicoliţă, aproape de FALIMENT! Ce a ajuns să facă acum pentru BANI

Bănel Nicoliță trece printr-o perioadă neagră a vieţii sale. Fostul preferat al lui Gigi Becali a cam ajuns la fundul sacului, după ce mai multe afaceri nu au mers aşa cum se aştepta.

Bănel Nicoliță și-a deschis o grădiniță particulară în Capitală, dar și o sală de fitness, în 2016. Doi ani mai târziu, a investit în echipa de fotbal din Făurei, pe care a și reușit să o promoveze în Liga 3. În luna decembrie a anului trecut, „Jardel” a declarat că a suspendat toate contractele fotbaliștilor săi și nu va mai investi în echipă pentru că nu mai poate susține singur cheltuielile de aproape 30.000 euro pe lună.

Sunt puţine de spus în acest moment. Îmi pare rău pentru băieţi şi pentru spectatori, dar vreau să se ştie nu mai puteam continua aşa, pe banii mei, fără niciun alt sprijin. Am dat drumul tuturor jucătorilor, pentru că era normal să le spun că eu nu mai sunt investitor la această echipă şi să le dau şansa sa-şi găsească noi contracte acum, în intersezon”, mărturisea fostul fotbalist la începutul acestui an!„, a spus Bănel Nicoliță.