Cum arată cea mai sexy atletă din lume. Tocmai s-a retras din sport pentru o carieră în televiziune

O celebră sportivă se retrage din atletism pentru o carieră în televiziune. Frumoasa blondină este recunoscută drept „cea mai sexy atletă din lume".

17 sept. 2022, 19:56

Vești importante pentru fanii atletismului. Sportiva recunoscută drept „cea mai sexy atletă din lume” a lăsat competițiile de profil pentru o carieră în televiziune.

Alicia Schmidt este de o frumusețe răpitoare, dar și foarte carismatică, spontană, perfectă pentru o carieră în televiziune. Jobul în televiziune reprezintă un alt vis devenit realitate pentru atleta în vârstă de 23 de ani, care are un rol în serialul de televiziune „Cine știe așa ceva?”.

Sexy-blondina din Germania, devenită cunoscută la probele de 400 de metri, are nu mai puțin de 3,2 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Schmidt a debutat pe TV în data de 7 iunie 2022.

 

Momente dificile pentru cea mai sexy atletă din lume

 

Cariera sportivă a Aliciei a cunoscut suișuri și coborâșuri. Faptul că nu a fost selecționată în lotul olimpic al Germaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care s-au desfășurat vara trecută, a fost o puternică lovitură.

Pentru frumoasa atletă au urmat campionatele naționale, unde și-a doborât recordul la proba de 400 de metri.

Alicia Schmidt este o sportivă importantă care și-ar putea încheia cariera sportivă anticipat. În 2017, la Campionatul European U20, a cucerit medalia de argint. În 2019, la Europeanul U23, Alicia a plecat cu bronzul acasă.

În prezent, Alicia colaborează cu mai multe companii private, pentru campanii de marketing. Imaginea frumoasei sportive este comercială, advertiserii au știut să profite din plin de acest lucru.

În ultimii ani, mai multe sportive au decis să se retragă din activitatea cometițională, pentru a intra în televiziune sau pentru a deveni influenceri. Alysha Newman, tot de la atletism, s-a apucat de creat conținut pe OnlyFans, iar jucătoarea de golf Paige Spiranac a început o carieră în televiziune și de asemenea, creează conținut în social media, pe care-l monetizează.