Cum arată cea mai sigură maşină din lume, în care nu a murit nimeni, niciodată

Compania suedeză Volvo, între anii 1927 și 31 decembrie 2007 Volvo a produs 14.937.411 de automobile care au devenit un adevărat simbol al siguranței și al inovației în toți acești ani.

RomaniaTV.net
19 mart. 2020, 07:14
Cum arată cea mai sigură maşină din lume, în care nu a murit nimeni, niciodată

Cel mai nou model al companiei, modelul Volvo XC90, nu dezminte acest desiderat al suedezilor de la Volvo, acest nou model devenind cea mai sigură mașină din lume, în care nu au fost înregistrate decese în caz de accident, scrie Playtech.ro.

De multe ori, când vine vorba de mașinile noi nu vezi accidente cu morți pentru că este nevoie de timp pentru ca un număr mare de autoturisme să fie cumpărat și să ajungă pe șosele.

Dar aici vorbim despre o mașină produsă pentru prima dată în urmă cu 14 ani, care are un istoric, iar atunci cifrele ies în evidență. Rezistența ei nu stă doar în modul în care se ține pe șosea, ci și în sistemele pasive, precum centurile de siguranță, airbagurile și structura ei fundamentală”, a declarat Matthew Avery, directorul echipei de cercetare.

Citeşte şi: Aston Martin a prezentat V12 Speedster decapotabil fără parbriz. E inspirat de celebrul avion de luptă din Top Gun VIDEO

Aşa arată cea mai sigură mașină din lume

Reînnoit Volvo XC90 oferă pentru prima dată clienților sistemul avansat de recuperare a energiei cinetice  Volvo, care este cuplat cu motoarele sale existente cu combustie internă pentru a crea un nou motor electric, sub noul său ecuson „B”.

Acest nou servomotor electrificat oferă șoferilor până la 15% economii de combustibil și reduceri ale emisiilor. Noul sistem de frânare cu fir interacționează cu sistemul de recuperare a energiei și reduce consumul de combustibil și emisiile prin recuperarea energiei cinetice în timpul frânării.

Citeşte şi: Ce avere are Nicuşor Dan. Maşina pe care o conduce ar fi fost interzisă dacă se aplica taxa oxigen