Cum arată Dana Rogoz la doar două luni de la naştere: „Nici nu îţi vine să crezi că a născut”

Actrița Dana Rogoz a născut în urmă cu două săptămâni, însă acest lucru nu a oprit-o din aparaţiile pe internet în costum de baie. Vedeta s-a pozat pe teresa casei şi arată mai bine ca niciodată.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 17:09

Fotografia a venit însoţită de un mesaj, în care actriţa le-a mărturisit internauţilor faptul că şedinţa foto a avut loc chiar pe terasa casei, la scurt timp după ce şi-a legănat copilul de doar două luni.

Citeşte şi: Dana Rogoz a născut. Mesaj emoţionant şi prima poză cu bebeluşul pe Facebook

„Sedinta foto pe terasa casei, acum. Mai facem o poza, mai oprim pentru a legana bebelusa… vedeti voi curand rezultatul pe blog”, a scris ea.

Internauţii au apreciat postarea actriţei şi nu au ezitat să o aprecieze pentru modul în care arată. „Ești foarte frumoasă, nici nu ți vine sa crezi că ai născut/ Esti suuuuperba! Arăți nemaipomenit/ Doamne, arati minunat!!!/ Wow arați excelent” , sunt câteva dintre comentarii.

Dana Rogoz a născut pe 20 mai o fetiţă, pe nume Lia Elena. Actriţa a mers singură la medic pentru evaluările de rutină, neînsoţită de soţul ei Radu, din motive de siguranţă. Actriţa în vârstă de 33 de ani este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 51 de ani, încă din anul 2012 şi au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de 6 ani.