Dana Rogoz a născut. Mesaj emoţionant şi prima poză cu bebeluşul pe Facebook

Dana Rogoz a născut miercuri o fetiţă, car se va numi Lia Elena. Dana Rogoz a mers singură la medic pentru evaluările de rutină, neînsoţită de soţul ei Radu, din motive de siguranţă.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 13:00
Dana Rogoz a născut. Mesaj emoţionant şi prima poză cu bebeluşul pe Facebook

Dana Rogoz a născut.  „Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana Rogoz, mesaj cu ochii în lacrimi: „Anul ăsta am nevoie de tine mai mult ca în alţi ani” 

Fosta actriță din serialul „La bloc” nu este singura din distribuția serialului care naşte fix în perioada asta. Destinul a făcut ca și celelalte foste colege de platou, Laura Cosoi și Tily Niculae, să rămână însărcinate în aceeași perioadă ca ea.

Dana Rogoz (33) este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 51 de ani, încă din anul 2012 şi au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de 6 ani