Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat bustul. Imagini cu vedeta în costum de baie

Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat sânii. Vedeta s-a întors din Bali, acolo unde a petrecut câteva zile de relaxare și meditație, mai ales că, de curând, a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor, pe care i-a expus în toată spledoarea, la plajă.

25 mai 2023, 12:59
Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat bustul. Imagini cu vedeta în costum de baie

Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat sânii. În luna martie, fostul manechin și-a luat inima în dinți și a apelat la estetician pentru operație de micșorare și ridicare a sânilor. A avut mereu bustul natural, însă timp aspectul sânilor ei nu mai era așa cum ea își dorea. De asemenea, spunea că avea și dureri de spate, astfel că o intervenție de acest gen era mai mult decât necesară.

Citește și: Dana Săvuică a slăbit spectaculos 5 kilograme într-o săptămână cu o dietă-fulger: „Trebuie să rămân în nişte limite”

Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat sânii

După ceva timp de gândire, am ajuns să fac acest pas. La +50, când ai sâni naturali, există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și ca ești admirată, deopotrivă, de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni.

Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca sa realizezi un pictorial. Aceea că trebuie să stai bine la capitolul „sâni frumoși”. Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine”, declara Dana Săvuică atunci.

Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică

Dana Săvuică nu s-a sfiit să dezvăluie detalii intime din viața personală și a răspuns la toate întrebările care i-au fost puse. Ce criterii trebuie să îndeplinească un bărbat pentru a o seduce pe blondină?

Bineînțeles, când vine vorba despre bărbați, nu lipsește „barba”. „Cât de importantă este barba la un bărbat?”, a fost întrebarea lui Shurubel, iar blondina a răspuns că nu i se pare foarte atrăgătoare. Este de părere că un bărbat este sexy, atunci când nu este nebărbierit de trei zile, are perciuni lungi și păr pe piept.

Nu pot să zic că îmi place foarte mult chestia aia de pe fața ta (barba). Eu nu înțeleg ce e cu chestiile astea. De ce toți băieții sunt trași la indigo, cum sunt și gagicile? Voi aveți așa: fix freza asta și fix sprâncenele astea. Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy! Îmi place un bărbat cu puțină bărbiță și fără cioc. Îmi mai place genul ăla, Elvis Presley, cu perciunii lungi.. Și îmi place părul pe piept!”, a spus Dana Săvuică.