Dana Săvuică a slăbit spectaculos 5 kilograme într-o săptămână cu o dietă-fulger: „Trebuie să rămân în nişte limite”

În toamna anului 2021, Dana Săvuică a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la coloană. De atunci, nu a mai avut voie să facă sport, lucru care a dus la acumularea relativ rapidă de kilograme în plus.

15 oct. 2022, 17:08

Pentru a scăpa de surplusul de kilograme, fostul fotomodel a luat în calcul chiar şi varianta lipoaspiraţiei. Medicul estetician Dana Miricioiu i-a explicat că această procedură duce la eliminarea localizată a depozitelor de grăsime, şi nu la o eliminare de pe tot corpul şi i-a recomandat o dietă de slăbire care nu dă greş.

Dana Săvuică a slăbit 5 kilograme într-o săptămână

De la mărimea XL a reuşit să scadă o mărime şi să ajungă la L în doar o săptămână. Iată cum arată dieta care a ajutat-o să elimine 5 kg dintr-un foc:

La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite„, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Citeste si Fuego a slăbit dramatic după ce a eliminat o singură categorie de alimente: „Eu am avut 112 kg. Din start dacă renunţi la aceste produse nu ai cum să nu slăbeşti”

Recomandările medicului estetician pentru o slăbire sănătoasă

Şi deşi nu mai are voie să meargă la sală, vedeta a găsit o metodă prin care să facă suficient de multă mişcare: mersul pe jos.

Slăbim mâncând sănătos, pentru că avem la dispoziție o dietă absolut minunată, care are foarte puține calorii, dar care este extrem de bogată nutritiv. Fiecare masă, că trebuie să mâncăm de 6 ori pe zi, conține 100-110 calorii, se prepară cu apă și este foarte ușor de preparat, putând fi luată oriunde. Iar într-o săptămână putem să dăm jos între 1,5 și 5 kg. Dana a vrut lipoaspirație, dar am spus că în momentul de față este mai bună această dietă, pentru că o să o ajute.

Întotdeauna trebuie să le combinăm, căci nicio dietă nu ne poate asigura să eliminăm toată grăsimea și nici să dispară celulita în totalitate. Și nici procedurile care îndepărtează grăsimea nu ne pot slăbi. Și atunci le combinăm. Iar în cazul Danei i-am recomandat să facem o procedură care tonifică pielea, o face mult mai fermă, dar îndepărtează și celulita de grad mic”, a explicat medicul Dana Miricioiu la Ego Life.

Citeste si Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. A dat jos 3 kilograme în două săptămâni: „Mihaela Bilic mi-a recomandat-o”