Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni! Vedeta nu are nici un an de când a născut prima oară| FOTO

Daniela Crudu este însărcinată în al doilea trimestru cu al doilea copil, la nici un an de zile de când a născut pentru prima dată. Deși sarcina este destul de avansată, fosta asistentă TV arată senzațional.

18 mart. 2024, 13:38

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni! Recent, vedeta a fost surprinsă într-un parc din Capitală, unde și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă.

Citește și Motivul pentru care Daniela Crudu și-a dorit, de fapt, să devină mamă. Vedeta e însărcinată a doua oară: „Să văd și eu ce iese din mine”

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni!

Mai mult, după plimbarea în parc, Daniela Crudu a postat pe rețelele de socializare o filmare în care apare pe malul lacului, dând de mâncare la păsări, îmbrăcată într-o ținută lejeră, sport, care îi scoate în evidență burtica.

În luna decembrie a anului trecut, vedeta și-a anunțat fanii printr-o filmare pe care a postat-o pe Instagram că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Aceasta a dezvăluit că va aduce pe lume un băiețel care se va numi Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a spus Daniela Crudu la secțiunea InstaStory de pe Instagram.

Plimbările în parc sau pe distanțe scrute sunt acum singurele activități pe care Daniela Crudu le mai poate face și asta pentru că medicii i-au interzis să mai călătorească cu avionul.

„E chestia asta că nu prea mai am răbdare, că vreau să fac și eu anumite lucruri pe care nu pot să le fac în sarcină. Sunt multe lucruri pe care vreau să fac, dar nu pot. Vreau să ies, să mă plimb, să călătoresc, dar n-am voie să zbor cu avionul”, a declarat fosta asistentă TV, conform wowbiz.ro.

Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans

Daniela Crudu a ales să renunțe la lumina reflectoarelor și să se retragă din televiziune. Fosta asistentă TV are alte preocupări în prezent, fiiind concentrată, în special, pe viața de familie. Totuși, vedeta mai are și o ocupație suplimentară care îi aduce venituri semnificative.

Daniela Crudu a decis să se dedice conținutului din mediul online, motiv pentru care principala ei sursă de venit a devenit platforma OnlyFans. Acolo, cei care își doresc să vadă imagini picante cu fosta asistentă TV plătesc un abonament de 20 de euro pe lună.

De curând, în presă s-a zvonit că Daniela Crudu ar ajunge să facă aproximativ 70.000 de dolari numai de pe platforma pentru adulți. Într-un interviu recent, fosta asistentă de la Capatos, a vorbit despre acest subiect. Femeia, însărcinată cu al doilea copil, a negat că aceste zvonuri ar fi reale. Totuși, ea a mărturisit că este mulțumită cu suma pe care o câștigă în acest mod.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din Only Fans, altfel nu făceam asta. Dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd! Ar fi bine să reuşesc eu asta! Dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată, e şi normal să se întâmple asta”, a declarat Daniela Crudu, care e încântată de prestația ei pe Only Fans.

„Da, este o activitate care îmi place să o fac. De fapt, platforma este doar pentru vedete. Eu am văzut asta prin străinătate. Vedetele caută să fie foarte active pe această reţea socială şi au succes. Pentru fetele simple, există cu totul alte alternative”, a mai spus fosta asistentă de televiziune.

În prezent, Daniela Crudu nu e singura persoană publică ce are cont pe aplicația Only Fans, și cântăreața Anda Adam activează pe platforma pentru adulți, dar și Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului devenit antrenor Marian Drăgulescu.

Citește și Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum se comportă cu vedeta, însărcinată a doua oară: „Face asta de fiecare dată”