Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum se comportă cu vedeta, însărcinată a doua oară: „Face asta de fiecare dată”

Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Vedeta a început o nouă viață și nu are nicio legătură cu televiziunea. A renunțat la lumina reflectoarelor pentru viața de familie, iar acum urmează să aducă pe lume al doilea copil. Se consideră norocoasă, deoarece partenerul ei o susține și este alături de ea la fiecare pas.

14 feb. 2024, 13:05
Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum se comportă cu vedeta, însărcinată a doua oară: „Face asta de fiecare dată”
Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei

Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Vedeta se consideră o mămică fericită și împlinită, iar despre partenerul are numai cuvinte de laudă, asta chiar dacă nu vorbește foarte des depre el, pentru că nu îi place să fie în lumina reflectoarelor.

Citește și: Daniela Crudu își pune sarcina în pericol? Ce avertisment a primit de la medici: „Știu cu ce am greșit, acum nu mai fac”

Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei

Fosta asistentă TV mărturisește că iubitul ei este foarte implicat, o sprijină și merge alături de ea la fiecare ecografie. „De fiecare dată a venit cu mine, niciodată nu m-a lăsat să merg singurică la ecografie, pentru că și-a dorit să vadă. Are emoții, să vadă cu cine seamănă. Sper ca acum să semene cu mine, că fetița e leită cu el.”, a spus Daniela Crudu, poitrivit Wowbiz.ro.

Bruneta spune că a învățat din greșeli și își dorește ca băiatul ei să fie sănătos, fără nicio problemă, așa cu i-a ieșit și fetița. ”Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi.

Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa.

Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.  Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui.

Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice.

Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a adăugat fosta asistentă TV.