Motivul pentru care Daniela Crudu și-a dorit, de fapt, să devină mamă. Vedeta e însărcinată a doua oară: „Să văd și eu ce iese din mine”

Daniela Crudu a dezvăluit când și cum a planificat, de fapt, să devină mamă. Vedeta e pe cale să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

01 mart. 2024, 13:38
Motivul pentru care Daniela Crudu și-a dorit, de fapt, să devină mamă. Vedeta e însărcinată a doua oară: „Să văd și eu ce iese din mine”
De ce și-a dorit Daniela Crudu să devină mamă

Daniela Crudu Radiază de fericire. Vedeta e pe cale să devină mamă pentru a doua oară și abia așteaptă să-și strângă băiețelul în brațe.

Toată lumea știe că este o fire nebunatică, carismatică și plină de umor, dar când vine vorba despre familie lucrurile stau diferit. Chiar dacă mulți nu o vedeau în acest rol, bruneta le-a demonstrat tutror că poate fi o mamă responsabilă și iubitoare. Iată când s-a gândit vedeta să devină mamă.

Citește și: Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de dolari: „Sunt mulțumită”

„Mie îmi plac schimbările. Întotdeauna le-am acceptat în viața mea și mă bucur de ele. Eu, învățată cu un anumit stil de viață, dintr-o dată să nu mai fac nimic, să stau la pat. Eu până la vârsta asta nu ma rămas niciodată însărcinată și îți dai seama că mi-am dorit. Eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, cu copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate.

În trecut nu mă vedeam mamă de doi copii așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit și nu s-a întâmplat, dar vezi, totul când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi”, a declarat Daniela Crudu.

Vedeta a recunoscut că la prima sarcină nu a fost suficient de precaută, iar acum, fiind din nou însărcinată, nu vrea să repete greșelile făcute.

Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte. 

Citește și: Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum se comportă cu vedeta, însărcinată a doua oară: „Face asta de fiecare dată”

Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice. 
Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a adăugat fosta asistentă TV, pe canalul de YouTube WOWnews.