Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport – FOTO

E una dintre cele mai stilate și frumoase vedete de la noi din țară, însă puțini știu cum arăta Iulia Albu când era doar o tânără domnișoară.

25 dec. 2021, 13:49

Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie. Celebrul designer a oferit mărturisiri fabuloase cu privire la perioada copilăriei. Iulia Albu a declarat că pe vremea în care era doar o fetiță, aceasta se tundea mereu scurt, băiețește și se îmbrăca mereu numai cu îmbrăcăminte sport, într-un contrast perfect cu ținutele de-a dreptul extravagante cu care ne uimește în prezent.

Nu o să îți vină să crezi! Cum arăta, de fapt, Iulia Albu în copilărie: Eram tunsă băiețește și stăteam îmbrăcată sport

Aceasta a spus că avea și multe ticuri, iar ridicatul buzei care naște în ziua de azi mai multe întrebări face parte din acestea. Iulia Albu a subliniat faptul că are fotografii care pot dovedi că acest lucru este adevărat.

”Și acum ridic tot doar jumătate de buză. Cred că a fost așa, un fel de revoltă, am zis că îmi voi lăsa părul lung și iată că mi l-am lăsat. Am avut o copilărie foarte frumoasă, cu bune, cu rele, dar important este că am avut o copilărie”, a povestit Iulia Albu.

Citește și: Nunta anului! Celebra moștenitoare, Paris Hilton, s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani după ce a bifat trei logodne. Fiica celei mai bogate dinastii a avut o nuntă de lux cu 4 rochii de mireasă și vedete de la Hollywood
Iulia Albu a mai afirmat că nu a avut atât de mulți prieteni în copilărie și că adesea s-a confruntat cu fenomenul de bullying.

”Când mergeam la țară, lucrurile erau diferite cumva și mă bucura mult acest lucru. Oamenii de acolo aveau alte mentalități, colegii mei de clasă din București erau foarte axați pe faptul că eram slabă, dar mi-am luat revanșa, începând cu clasa a 10-a”, a adăugat Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”