Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet

Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Într-un timp destul de scurt, jurnalista a reuşit să intre la inimile telespectatorilor, care o apreciază atât pentru calităţile sale profesionale, cât şi pentru cele fizice.

27 mai 2022, 11:51
Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet

Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista arăta complet diferit în trecut, atunci când modera alt gen de emisiuni decât cea care i-a adus acum un succes neaşteptat. În aparițiile în care Denise se destăinuie, vedeta vorbește cu mare respect față de familie. Prezentatoarea a mărturisit că a moștenit frumusețea mamei și agilitatea de la tatăl ei, care este de origine arabă. Cu toate că bărbatul nu a fost de acord cu alegerea carierei, jurnalista a rămas perseverentă în alegerea ei.

Citeşte şi: Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”

Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice

Vedeta şi-a mărit buzele, iar astfel zâmbetul îi este acum frumos conturat. De asemenea, la nivelul pomeților, a avut parte de o mică augmentare. Denise are grijă să fie perfectă în lumina reflectoarelor, iar pentru acest lucru și-a acoperit ridurile fine cu botox. Dacă acum a ales o culoare a părului mai închisă, care îi dă un aer sobru, în urmă cu câțiva ani, prezentatoarea era blondă.

Dacă fizic s-a schimbat, în ceea ce privește partea profesională, Denise Rifai a rămas la de perfecționistă. Pe vremea când modera talk show-urile politice, aceasta era renumită și apreciată de telespectatori pentru spiritul critic pe care nu se sfia să îl adopte vizavi de invitații ei.

Denise Rifai ţine o dietă inedită

Denise Rifai a recunoscut că nu îi place să gătească, de aceea ţine cont de mici reguli pentru a se menţine în formă. Prezentatoarea TV a mărturisit că servește masa doar în anumite localuri şi că preferă să își ia mâncare de acasă.

Cu mii de fani în toată ţara, prezentatoarea de la Kanal D este discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, astfel că nu se ştiu prea multe despre acest capitol. De curând, Denise Rifai a vorbit despre modul în care se menţine în formă. Vedeta mărturisit că este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă și preferă să mănânce doar din anumite localuri pe care le cunoaşte bine.

Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok.

Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp”, a dezvaluit Denise Rifai, potrivit Kanald.ro.