Cum arată Elena Merişoreanu după ce s-a operat la ambele picioare

Cum arată Elena Merişoreanu după ce s-a operat la ambele picioare. Cântăreaţa în vârstă de 75 de ani a ajuns pe mâinile medicilor de mai multe ori în ultima perioadă. După ultima intervenţie, s-a recuperat destul de repede, potrivit apariției pe străzile din București.

27 mai 2022, 10:00
Cum arată Elena Merişoreanu după ce s-a operat la ambele picioare
Cum arată Elena Merişoreanu

Cum arată Elena Merişoreanu după ce s-a operat la ambele picioare.  Artista a fost nevoită să slăbească, pentru ca greutatea corporală să nu apese pe piciorul proaspăt operat. Nu a dat jos 15 kilograme, atât cât i-au recomandat medicii, însă a reuşit să scape de câteva kilograme.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate în premieră, despre relația secretă de dragoste cu un diplomat: „N-am scăpat de el” VIDEO

Cum arată Elena Merişoreanu după ce s-a operat la ambele picioare

Recent, Elena Merișoreanu a fost fotografiată de Spynews.ro, în timp ce pleca de la un restaurant. Cântăreaţa de muzică populară a participat la o petrecere, unde a fost înconjurată de mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Se pare că artista se simte destul de bine şi asta pentru că a avut tot timpul zâmbetul pe buze și s-a distrat copios.

Elena Merișoreanu, revoltată de creşterea vârstei de pensionare

Elena Merişoreanu, 73 de ani, i-a atacat dur pe politicienii care au astfel de idei. „Cred că cei care iau decizii ar trebui să se gândească la faptul că un om la 70 de ani nu mai poate să dea randament. Eu vorbesc de artă. Un dansator care face treaba asta din liceu oare poate să mai danseze? Creierul oamenilor care gândesc în felul acesta, cred eu, nu mai judecă!(…) Aceștia sunt oamenii care iau decizii pentru poporul care plătește o viață întreagă”, a declarat Elena Merișoareanu pentru WOWbiz.ro.

Artista a făcut şi o comparaţie cu vremurile de acum 30 de ani: „Imediat după Revoluție s-a dat o lege și cine avea 25 de ani într-o instituție de artă putea să depună actele pentru pensionare. Eu era în Statele Unite când m-a sunat soțul meu și i-am zis „Nu mai sta deloc! Depun actele!”. După un an și opt luni de stat în SUA eu am devenit tânără pensionară. Aveam 46 de ani! Până la 75 de ani m-am bucurat de libertate”, a mai spus Elena Merișoreanu.