Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate în premieră, despre relația secretă de dragoste cu un diplomat: „N-am scăpat de el” VIDEO

Elena Merișoreanu a povestit în premieră despre pasiunea pe care a manifestat-o față de ea un diplomat, însă cântăreața nu a putut da curs relației din cauza unui motiv neașteptat.

23 ian. 2022, 17:27
Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate în premieră, despre relația secretă de dragoste cu un diplomat: „N-am scăpat de el” VIDEO

Elena Merișoreanu a povestit pentru prima dată, în cadrul unui interviu la podcastul lui Valentin Sanfira, despre faptul că în tinerețe a fost curtată de un diplomat.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri în premieră despre spectacolele susţinute în faţa lui Nicolae Ceauşescu. Regula pe care nu a respectat-o niciodată

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a declarat că viața ei ar fi fost cu totul alta dacă ar fi dat curs acestei relații. Elena Merișoreanu e de părere că la acest moment probabil ar fi fost stabilită în străinătate și nu ar mai fi avut o carieră de succes, dacă s-a fi implicat în relația cu bărbatul mult mai în vârstă decât ea.

Elena Merișoreanu a relatat că bărbatul, care lucra în diplomație, făcuse o adevărată pasiune pentru ea, pe vremea când artista era încă la început de carieră. Bărbatul a fost atât de insistent încât artista a ajuns să ia masa cu el și să-l lase s-o ducă acasă la părinți.

„La un moment dat, vine el la ansamblu și zice ”diseară am înțeles că n-ai spectacol, haide să mâncăm la Grădinița”. Era select acolo. Ne-am dus, am mâncat și mi-am dat seama. Zic ”știi, eu nu pot să stau prea mult că mâine dimineață am tren, plec să-mi văd părinții”, ”dar te duc eu”. M-am dus cu el, că n-am scăpat de el. Nu a pus mâna pe mine și nu era însurat. Și m-am dus și am spus ”m-a adus domnul Puiu”, dar tata ”na, păi ăsta-i om ca lumea”. I-a plăcut. Tata era mai bătrân ca mama cu 18 ani”, a dezvăluit Elena Merișoreanu în podcastul lui Valentin Sanfira.

Artista a măsrturisit că mama ei a fost cea care a îndrumat-o să aleagă cariera, în locul unei povești de dragoste, deși tatăl Elenei Merișoreanu era foarte încântat de relația dintre fiica sa și diplomat.

Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate după infecția cu Covid-19. Artista a trecut prin două operații complicate

„I-am povestit mamei și zice ”auzi, tu ai plecat în București să te faci cântăreață. Ăsta vrea să te măriți cu el și să pleci în străinătate”, că e diplomat și trebuia să fie însurați. Și zice ”tu nu mai faci nimic cu cântatul! Pentru asta ai plecat tu de acasă?!”. A avut dreptate. (…) Până la urmă pe el l-a trimis în Portugalia și s-a rupt treaba”, a explicat interpreta de muzică populară.