Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume! La doar 22 de ani este clientă fidelă a clinicilor de înfrumuseţare FOTO

O tânără din Bulgaria în vârstă de 22 de ani a recurs până acum la 20 proceduri de mărire a buzelor, însă nu vrea să se oprească aici. Ea își dorește să fie femeia cu cele mai mari buze din lume. 

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 08:04

Andrea Emilova Ivanova a devenit clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare din capitala Bulgariei. Tânăra a plătit în jur de 200 de euro pe fiecare tratament, însă banii nu au fost un impediment.

Ea susține că își face astfel de proceduri de mai mulți ani. Pe pagina sa de Instagram are peste 15.000 de fani, însă nu toate comentariile pe care le primește la poze sunt admirative.

Cu toate acestea, Andrea susține că este fericită cu felul în care arată și că nu îi pasă ce cred alții despre ea.

Citeşte şi: Secretul oului kinder a fost dezvăluit. Detaliul care a sucit minţile internauţilor

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk.

Femeia susține că nu este dependentă de injecțiile cu acid hialuronic și că nu își dorește să arate ca vreuna dintre vedetele autohtone. Cu toate acestea, ar vrea să devină femeia cu cele mai mari buze din lume.