Secretul oului kinder a fost dezvăluit. Detaliul care a sucit minţile internauţilor

Sullivan Poulter a făcut o descoperire incredibilă despre celebrele ouă kinder, iubite de toții copiii din lume. Mai exact, bărbatul a aflat faptul că acestea au fost făcute în așa fel încât se semene cu un ou adevărat.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 16:33
Secretul oului kinder a fost dezvăluit. Detaliul care a sucit minţile internauţilor

Sullivan Poulter a împărtășit această descoperire pe un grup al copiilor din anii 1980, iar mulți dintre aceștia au rămas impresionți de descoperirea acestuia.

Citește și: Un preot din Cluj produce ciocolată cu cannabis: „Vreau să le aduc zâmbetul pe buze”

Oul Kinder este făcut din ciocolată, cu un strat interior de cremă de ciocolată cu lapte. În mijlocul se află o căpsulă mică de plastic care o conține o jucărie surpriză. Însă, Sullivan a descoperit faptul că această capsulă este menită să reprezinte gălbenușul oului.

Postarea sa a strâns 3.500 de like-uri, 20.000 de distribuiri și sute de comentarii. Mai multe persoane au aflat acest lucru datorita descoperirii bărbatului, menționând faptul că nu și-au închipuit niciodată acest lucru.

O femeie a comentat faptul că în 45 de ani nu s-a gândit niciodată la acest lucru.

”45, cine știa ??? Se pare că nu ești niciodată prea bătrân pentru a învăța ceva nou!!”

Ciocolata Kinder a fost creată de Michele Ferrero, în Italia, în 1968. Peste șase ani, echipa a venit cu ideea oului Kinder Surprise, pentru a le oferi copiilor „bucuria tradițiilor de Paște pe tot parcursul anului”.