Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Şi-a injectat acid hialuronic de peste 25 de ori FOTO

Andrea Ivanova, o tânără în vârstă de 24 de ani din Bulgaria, este considerată femeia cu cele mai mari buze din lume. Aceasta şi-a injectat acid hialuronic de peste 25 de ori. Medicii au avertizat-o să se oprească, deoarece ar putea să moară.

02 apr. 2022, 20:03

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova şi-a injectat acid hialuronic în buze de peste 25 de ori. Mulți dintre cei care au văzut poze cu tânăra de 24 de ani înainte de intervenții, consideră că era extrem de atrăgătoare.

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume

Citeşte şi Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”

Andrea Ivanova a investit până acum aproximativ 4.000 de euro în injectarea de acid hialuronic și alte câteva mii de euro în mărirea sânilor. Medicii au avertizat-o că ar putea să moară, dacă va continua să facă operaţii estetice.

Tânăra bulgăroaică se consideră o adevărată păpuşă Barbie şi nu pare deloc speriată. Aceasta vrea ca bustul ei să devină cel mai mare din lume.

„Încă din copilărie am iubit-o pe Barbie și am visat să arăt la fel ca o astfel de păpușă. Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, declara la un moment dat Andrea.

Ca să facă rost de bani pentru operaţiile estetice, tânăra şi-a făcut cont pe OnlyFans.

„Cea mai faimoasă păpușă Barbie din Balcani cu cele mai mari buze din lume” este descrierea pe care Andrea Ivanova și-a pus-o pe celebrul site pentru adulți, potrivit stirileprotv.

Citeşte şi Baba Vanga, previziuni terifiante. Când se va termina războiul dintre Rusia şi Ucraina