Cum arată fetele lui Serghei Mizil. Smaranda și Ana au dezvăluit ce face tatăl lor când se îmbată: „Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe fete de sâni”

Cum arată fetele lui Serghei Mizil. Smaranda și Ana au fost invitate la cel mai recent episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”, unde au vorbit despre o întâmplare neașteptată, care îl are ca protagonist chiar pe tatăl lor, după ce consumase tărie.

13 mart. 2023, 08:57
Cum arată fetele lui Serghei Mizil. Smaranda și Ana au dezvăluit ce face tatăl lor când se îmbată: „Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe fete de sâni”
Cum arată fetele lui Serghei Mizil

Cum arată fetele lui Serghei Mizil. Smaranda și Ana își iubesc necondiționat tatăl, acesta fiind mereu aproape de ele și sprijinindu-le. Toată lumea știe faptul că omul de afaceri este un personaj și se află în centrul atenției oriunde se află.

Cu toate acestea, într-una dintre situații, Serghei Mizil a reacționat total neașteptat, după ce a băut puțin cam mult , mai exact tărie. Cele două fete se aflau alături de fostele colege de muncă, moment în care și-a făcut apariția tatăl lor. Beat mort, bărbatul și-a rupt tricoul și a început să le muște de obraji și de sâni pe fetele prezente. Însă, Smaranda a precizat faptul că tatăl ei nu este agresiv fizic atunci când bea, ci doar verbal.

Citește și: Serghei Mizil dezvăluie de ce îl regretă pe Nicolae Ceauşescu: „Era naţionalist. El a făcut tot litoralul. Ăştia ne-au vândut, suntem o colonie”

Cum arată fetele lui Serghei Mizil

Eram în Herăstrău, cu colegii de la Zap (n.r- unde a lucrat ea pe vremea aia) și eu le spuneam: ‘Să vedeți ce tată simpatic am, muriți de râs cu el, n-ați mai întâlnit așa om în viața voastră’. Și nu știu cât a trecut, vreo jumătate de oră, noi eram la etaj, chiar în dreptul scărilor, și apare el în trening, beat mort, că o dăduse pe tărie.

El când o dă pe tărie devine așa puțin mai agresiv. Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe toate de obraji, de sâni. A fugit toată lumea și nici nu și-au mai plătit nota. O nebuneală. Eu le ziceam: Stați, nu fugiți, el e tatăl meu simpatic. Nu vrei să știi cum era a doua zi. Și-a spart farfurii în frunte.

Atunci a fost alegerea: Ori dă foc la casă, ori își sparge farfurii în cap. Și-a spart farfurii și înmuia pâine în palincă și o lipea pe frunte, a doua zi. Și acasă parcă și-a spart. Voia să ne dea foc, o nebuneală. El doar când bea tărie, altfel e simpatic. Nu agresiv fizic, că nu a bătut pe nimeni, agresiv verbal”, au povestit cele două fete în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie

Bărbatul este recunoscut pentru poveștile savuroase, atât din tinerețe, cât și din perioada post-comunistă. De peste 30 de ani este căsătorit cu partenera sa, Cora, alături de care are o fată, pe Smaranda.

Din mariajul anterior, Serghei o mai are pe Ana, cea care i-a oferit bucuria de a deveni bunic. Prima înfățișare la starea civilă datează din vremea comunismului, când Serghei, luat de valul tinereții, a decis că ar fi cazul să se așeze la casa lui.

M-am căsătorit, am băut vreo două zile și n-am venit cu mireasa acasă, ce să fac cu mireasa acasă? Și-am venit după vreo trei zile, eram pe bancă cu Gyuri Fazekas. Stăteam pe bancă, era distanță mare de tot, eram prin curte cu ceva roz, se învârtea pe acolo. Era și tata într-o parte așa și zic: Dar cine e asta aici în curte? Și era: Bă, boule, e nevastă-ta!

 Atunci eram sudor, adică beam aproape în fiecare zi, sudam toată noaptea și toată ziua. Dacă eram idiot, la a treia zi mă cheamă fostul meu prieten, Mădălin Voicu: Hai, mă, să f***m una! Hai, mă, să f***m una! Cu ăla am făcut multe, păcat că a îmbătrânit urât. Și ăla zice: Te spun!

M-am dus acasă, atunci mi-am dat seama că sunt actor, am și cinci filme făcute, zic: Trebuie să divorțăm, că nu se poate, că nu știu ce și că nu știu ce! Ea mă întreabă de ce să divorțăm, a doua zi după ce am ars-o pe aia și mă întreabă ce s-a întâmplat. Zic: M-am dus, o ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu! A început și aia să plângă, că mă iartă!”, a povestit Serghei Mizil, pentru Cancan.ro.