Cum arată fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru. Transformarea incredibilă a Roxanei

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au format împreună o famillie frumoasă, formată dintr-un băieţel şi două fetiţe. Cei doi au adoptat în urmă cu trei ani o fetiţă de etnie romă, care este nelipsită din imaginile postate pe reţelele sociale.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 11:12
Cum arată fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru. Transformarea incredibilă a Roxanei

Cei doi au dovedit că se poate şi au arătat tuturor ce familie frumoasă formează alături de India Roxana pe care au adoptat-o în 2017. Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au făcut toate actele necesare, au urmat toate indicaţiile şi aşa au reuşit să adopte o fetiţă de etnie romă, la vârsta de cinci ani.

Citeşte şi: Vica Blochina a fost AMANTA lui Victor Piţurca timp de 16 ANI. Cum era pe vremea când dansa în clubul MELODY

India Roxana s-a acomodat în noua sa familie şi creşte alături de cei doi fraţi. Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au împreună doi copii biologici, pe Sofia, în vârstă de 15 ani, şi Kadri în vârstă de cinci ani. Cuplul nu face nicio diferenţă între cei trei copii, în ciuda diferenţelor din punct de vedere fizic, India fiind închisă la culoare şi cu părul ondulat.

Micuţa se bucură de viaţa ei de acum, are 8 ani şi, după cum au spus şi fanii în mediul online când au văzut imaginile cu ea, totul este bine: „În sfârşit, cea mică nu mai are atâta tristeţe în privire. Nu cred că a fost uşor. Bravo vouă!”.

În momentul în care cei doi s-au hotărât să facă acest pas, Dana Nălbaru a precizat că au fost nevoiţi să fie absolut convinşi de acest pas, deoarece reprezintă o responsabilitatea imensă.

„A trebuit să fim amândoi absolut convinşi şi sinceri vizavi de subiectul asta, pentru că a adopta un copil nu e un lucru uşor. Şi vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înţeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informaţii în spate, o anumită educaţie şi pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală şi îl înţelegi, fără să vorbeşti, cu Roxana nu a existat lucrul acesta şi asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înţeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înţeles şi a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea.” , susţine Dana în momentul în care se pregătea de adopţie.