Cum arată fetița Amaliei Enache. Alma are șase ani și merge deja la școală: ”Facem foarte multe lucruri împreună”

Amalia Enache este o mamă fericită și împlinită. Celebra prezentatoare TV are o fiică superbă care îi seamănă din toate punctele de vedere.

25 ian. 2023, 13:14
Cum arată fetița Amaliei Enache. Alma are șase ani și merge deja la școală: ”Facem foarte multe lucruri împreună”

Cum arată fetița Amaliei Enache. Alma, fiica Amaliei Enache, a crescut și pe zi ce trece seamănă extrem de mult cu mama sa. Cele două sunt nedespărțite și fac foarte multe activități împreună.

Citește și Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. „M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!”

Cum arată fetița Amaliei Enache

Recent, Amalia Enache a mărturisit că Alma nu este cu copil care doarme foarte mult și că asta este o problemă cu care s-a confruntat încă de pe vremea când era un bebeluș.

”Alma nu a fost un bebeluș care să doarmă ca toți bebelușii și nu știu de unde vine expresia dormi ca un bebeluș pentru că bebelușii de fapt dorm foarte puțin, am învățat din experiența cu ea. Adormea foarte greu, a dormit doar dacă dansam cu ea în brațe, foarte foarte greu și dormea foarte puțin.

Mi s-a întâmplat o dată la mare, era încă micuță, pur și simplu să îmi adoarmă așa în brațe și să aibă un somn profund de nu puteam să o trezesc, am sunat pediatra pentru că efectiv nu mi s-a mai întâmplat niciodată asta în viața mea să adoarmă copilul singur și să doarmă atât de profund, am crezut că a făcut o alergie la ceva plante de pe acolo, dar de fapt era foarte obosită”, a spus Amalia Enache, la Vorbește Lumea. 

Alma are șase ani și merge deja la școală. Micuța Amaliei Enache este în clasa pregătitoare și a reușit să se adapteze imediat.

”Ea și-a făcut prieteni foarte repede și sunt foarte mândră de capacitatea ei de a lega prietenii și acolo unde nu sunt eu are o viață a ei. Foarte mulți din colegii de la fostele grădinițe, ea a fost la două grădinițe, cred că de acolo i se trage această capacitate de adaptare, foarte mulți o invită pe la ei pe acasă așa câte o zi întreagă fără mine și i-am spus că sunt foarte mândră de ea. Asta arată că se face plăcută și iubită dacă atât de mulți copii vor să petreacă timp cu ea”, a mai spus Amalia Enache.

Amalia Enache a mărturisit că petrece foarte mult timp alături de fetița sa și că a încercat încă de pe vremea când aceasta era un bebeluș să o includă în tot ceea ce face.

”Facem foarte multe lucruri împreună, de când era bebeluș am inclus-o în ceea ce presupune viața mea, asta a însemnat călătorii, ei i-a ieșit primul dinte în Argentina, al doilea dinte în Brazilia și după aceea chiar râdeam că s-a mai întâmplat să îi mai cadă prin alte călătorii, ba prin Spania, ne-am dus pe la Zâna Măseluță prin toate țările. Am inclus-o în felul meu de a fi și prin urmare facem foarte multe, mergem la spectacole, la Opera Comică pentru Copii, la tot ce se întâmplă prin București.

Citește și Gestul emoționant făcut de o mamă pentru fiul ei înainte să moară de cancer! Ce a găsit băiatul în cutie după moartea femeii