Cum arată fiica cea mică a lui Bill Gates. Phoebe are 19 ani şi a atras toate privirile pe covorul roşu de la Gala Time 100

Cum arată fiica cea mică a lui Bill Gates. Miliardarul şi-a făcut apariţia pe covorul roşu de la Gala Time 100 din New York alături de fiica lui, Phoebe, în vârstă de 19 ani. Tânăra este mezina familiei, din cei trei copiii pe care omul de afaceri îi are cu fosta soţie, Melinda French Gates.

10 iun. 2022, 11:05

Cum arată fiica cea mică a lui Bill Gates. Pe 8 iunie, cei doi au strălucit pe covorul roșu, la Gala Time 100, unde au fost prezente și multe vedete din showbizul american. Afaceristul părea foarte mândru la braț cu fiica lui și a fost surprins râzând în timp ce se afla în compania celebrităților prezente la eveniment.

Cum arată fiica cea mică a lui Bill Gates

Dacă cofondatorul Microsoft purta un smoking clasic, Phoebe a atras toate privirile într-o rochie roz- argintie din colecția „Fendace”,  Fendi x Versace, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale stiletto transparente. A ales și bijuterii strălucitoare: un colier la baza gâtului și cercei lungi. Ea a adoptat o coafură wet look și un machiaj smokey- eye, care i-au scos în evidență cele mai frumoase trăsături.

Phoebe Gates adoră să călătorească prin lume alături de prieteni. Acum doi ani, a fost în Peru și Kenya, explorând fauna sălbatică, fiind o mare iubitoare de animale. Postările ei pe rețelele sociale arată, de asemenea, că îi plac săriturile în apă de pe stânci.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Bill Gates. Ce hotărâre a luat fosta lui soție! E vorba despre unul dintre proiectele de suflet

Bill Gates îşi deschide hotel de lux la Vatican

Bill Gates va deschide un hotel de lux la Vatican. Planul de afaceri este ambiţios: 64 de camere, 11 apartamente, între care două ultralux, cu un cost minim de închiriere de 490 de euro pe noapte.

Noul hotel al lui Bill Gates va avea, de asemenea, două restaurante, un centru spa şi o sală de sport. Acest hotel de lux ar trebui să fie situat în anticul Palazzo della Rovere, pe Via della Conciliazione din Roma, timp de câteva secole sediul iezuiţilor şi apoi în administrarea Ordinului Ecvestru al Sfântului Mormânt din Ierusalim.

Gates este cel care îl va deschide după ce a câştigat licitaţia organizată de Vatican; o lucrare de peste 50 de milioane de euro care va fi cheltuită în 27 de ani. Mega operaţiunea imobiliară care urmează să fie realizată la câţiva paşi de Bazilica Sf. Petru riscă să creeze noi probleme Bisericii.

Ideea unui hotel de lux în Vatican ar dăuna principiilor morale ale Papei Francisc, care evită bogăţiile pentru a fi aproape de cei mai săraci. Din 2020, aproximativ 60 de companii depuseseră scrisori de intenţie.