Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată în calitate de cuplu la un eveniment monden. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”

Theo Rose și Damian Anghel s-au afișat pentru prima dată împreună în public, la un eveniment monden. Artista a fost în centrul atenției tuturor, mai ales că a și cântat, iar regizorul nu a scăpat-o cu privirea niciun moment.

11 nov. 2022, 17:29
Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată în calitate de cuplu la un eveniment monden. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”

De când sunt împreună, acesta e primul eveniment la care își fac apariția în calitate de cuplu. Theo Rose și Damian Anghel par mai fericiți ca oricând. Dacă până acum au stat departe de ochii curioșilor, cei doi nu se mai ascund, mai ales că relația lor devine din ce în ce mai serioasă și puternică.

Theo Rose a susținut un show incendiar. A bucurat publicul cu piesele care i-au devenit hit-uri și a făcut o atmosferă pe care fanii nu o vor uita prea curând. Anghel Damian a sorbit-o din priviri pe tot parcursul evenimentului și a fost lângă ea să o susțină.

Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a dezvăluit că are sentimente profunde pentru iubita lui și că e foarte îndrăgostit.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a declarat Teheo Rose, în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Citește și Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cum a reacţionat artista: „Wow”

Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian: „Sunt bucuroasă să fiu lângă un asemenea om”

Cei doi trăiesc s-au cunoscut într-un moment important al vieţii artistei, la filmările serialului de pe Pro TV, „Clanul”, al cărui regizor şi actor este chiar Anghel Damian.

„Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac. Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară. Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose pentru Click.ro.

Citește și Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”