Cum arată fiica Loredanei Groza la 24 de ani. Elena seamănă leit cu mama ei şi are pasiuni inedite

Elena, fiica Loredanei Groza şi a lui Andrei Boncea, a împlinit joi 24 de ani, iar mama ei a ţinut să sărbătorească momentul într-un mod cu totul special.

15 iul. 2022, 11:53

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a fost protagonista unui pictorial incendiar chiar de ziua ei de naştere, deoarece joi a împlinit 24 de ani. Chiar la miezul nopţii, Loredana şi-a surprins fiica cu un tort aniversar, şampanie şi artificii. De la petrecerea surpriză nu au lipsit membrii familiei şi mai mulţi apropiaţi.

Celebra artistă a ţinut să împărtăşească momentul cu fanii ei care o urmăresc pe reţelele de socializare. Extrem de mândră de fiica ei, Loredana a publicat mai multe fotografii de la aniversarea Elenei, alături de un mesaj emoţionant.

„La mulți ani, Elena! Te iubește mami mult! Să vină șampania! Mulți ani trăiască! Să treci toate examenele vieții cu zâmbetul pe buze, cum ne-ai obișnuit.”, i-a urat Loredana fiicei sale, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”

Fiica Loredanei Groza este pasionată de modă, scrie poezii şi e îndrăgostită de Shakespeare

În martie, Loredana şi fiica sa, Elena, au mers la Paris Fashion Week pentru a-l susţine pe Cătălin Botezatu. Discretă în privinţa vieţii personale, Elena Boncea este producător la unul dintre cele mai importante radiouri din România, scrie Cancan.

Potrivit unor surse apropiate familiei Loredanei, Elena este pasionată de modă, la fel ca celebra ei mamă, scrie poezii și adoră să-l citească pe Shakespeare.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, a declarat Elena cu ceva timp în urmă.

Loredana Groza este recunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe de pe rețelele de socializare. Recent jurata de la X Factor a renunțat la inhibiții şi în faţa spectatorilor, în cadrul unei emisiuni TV. Loredana Groza era înconjurată de mai mulți tineri, printre care și câteva nume publice din showbiz-ul românesc, şi cânta în cadrul acelei emisiuni TV. La un moment dat, jurata de la X Factor s-a apropiat de unul dintre tinerii din platou, l-a strâns la piept, lipindu-i ochii de decolteul ei generos.

Citeşte şi: Cum le-a spus Gică Popescu celor trei copii că urmează să meargă la închisoare: „Am izbucnit toți în plâns”