Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria are 21 de ani și locuiește la Londra

Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria e singura fiică a fostului mare fotbalist român. În vârstă de 21 de ani, tânăra nu locuiește în România, e stabilită de o lungă perioadă de timp în străinătate.

03 apr. 2023, 23:25
Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria are 21 de ani și locuiește la Londra
Cum arată fiica lui Gică Popescu

Cum arată fiica lui Gică Popescu. Fostul sportiv e căsătorit din anul 1999 cu Luminița și împreună au doi copii, pe Maria și pe Nicolas. Dacă băiatul îi calcă pe urme tatălui, e fotbalist, tânăra a absolvit ESADE, în Barceona, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume. Ulterior, Maria s-a mutat în Londra, e acum studentă la master, în cadrul UAL, Universitatea de Arte.

Citește și: Gică Popescu a dezvăluit câţi bani de buzunar le dă copiilor săi. „Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber”

Cum arată fiica lui Gică Popescu

Din imaginile postate pe contul ei de Instagram, Maria Popescu pare că s-a obișnuit deja cu traiul în Londra. Are o viață socială activă, iese des cu prietenii și e atrasă de modă.

În urmă cu un an de zile, Gică Popescu a fost invitat la podcastul „Profu’ de Sport”, de la Gazeta Sporturilor, unde a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar ai fiicei și ai băiatului său.

Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis ‘ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu’.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă”, a spus el pentru Gazeta Sporturilor.