Ce liceu a absolvit și la ce carieră visează fiica lui Ilie Dumitrescu. Mayra are 18 ani și arată demențial

Ilie Dumitrescu se poate declara un om fericit! Singura fiică a fostului fotbalist a absolvit liceul, iar acesta i-a fost alături.

29 mai 2023, 09:23
Ce liceu a absolvit și la ce carieră visează fiica lui Ilie Dumitrescu. Mayra are 18 ani și arată demențial
Cum arată fiica lui Ilie Dumitrescu la absolvirea liceului. Mayra are 17 ani și visează la o carieră în actorie

Ilie Dumitrescu este un om cu adevărat fericit. Aceste are patru copii, dintre care 3 băieți și o fetiță, fiind un tată împlinit. Acum, poate să fie cu atât mai mândru, deoarece fiica lui tocmai a absolvit liceul, iar el i-a fost alături la premiere. Fostul jucător de la Tottenham a postat o fotografie de la festivitatea Mayrei. Iată ce mesaj a transmis.

Citește și: Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Cu cine s-a iubit fostul fotbalist al „Generaţiei de Aur”

„Sfârșitul unui capitol foarte important din viață. Felicitări și mult noroc în ceea ce îți dorești să faci pe viitor, draga mea fiică!”, a scris Ilie Dumitrescu.

Bineînțeles că Ilie Dumitrescu și-a lăudat puiul. Acesta a povestit despre Mayra că este extrem de matură și este foarte organizată și serioasă pentru vârsta ei.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu, la finalul anului trecut.

Ilie Dumitrescu a făcut istorie în fotbalul românesc, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai României. Cu toate acestea, fostul fotbalist a avut o viața cât se poate de tumultoasă, fiind căsătorit de mai multe ori. Acesta s-a ales cu un copil în urma fiecărei căsătorii.

La ce carieră visează fiica lui Ilie Dumitrescu

Prima oară, Ilie Dumitrescu a fost căsătorit cu Nela, femeia cu care i-a făcut pe Dani și pe SIcă. Mariajul lor s-a destrămat în anul 1995, iar cauza despărțirii ar fi fost chiar Letiția Badea. Cei doi s-au cunoscut în anul 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”. Din povestea iubirea lor au rezultat alți doi copii, Toto și Mayra, însă relația dintre cei doi a rezistat doar 14 ani.

Se zvonește că Ilie Dumitrescu ar mai avea o fiică din flori, care se numește Elisabeta. Aceasta ar avea 35 de ani în prezent, fiind făcută cu o femeie Maria. Aceasta este o femeie pe care Ilie Dumitrscu a cunoscut-o pe vremea când activa ca junior la Steaua. Elisabeta ar locui în Copenhaga alături de soțul său și de cei doi copii.

Mayra Daria are 17 ani și își dorește să ajungă o actriță de succes. Și fratele ei, Toto, a urmat acest drum, cei doi jucând chiar și împreună în câteva producții.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie. Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu despre Mayra, la finalul anului trecut.

Citește și: Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia. Letiţia Badea este comparată cu Monica Bellucci