Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce facultate vrea să urmeze Gloria, după examenul de Bacalaureat: „Semăn cu mama”

Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Gloria se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat, iar după aceea vrea să urmeze Conservatorul. Așadar, tânăra vrea să-i calce pe urme mamei sale, lucru de care vedeta nu poate decât să fie mândră.

24 iun. 2023, 13:09

Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Cele două au vorbit despre relația pe care o au, dar și despre examenele Gloriei, care bat la ușă. Tânăra are puține emoții, spre deosebire de mama ei, care este sigură că se va descurca de minune.

Citește și: Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră: „I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau”

Cum arată fiica Ozanei Barabancea

Gloria vrea să dea admitere la Conservator, iar jurata de la Te cunosc de Undeva este foarte mândră că fiica ei îi calcă pe urme, în ceea ce privește partea profesională.

Planurile mele sunt să dat admiterea și să o iau cu brio. Asta îmi doresc. Și mai departe veți vedea. La Conservator voi da admitere.

Este minunat să am mamă cunoscută. Ador să vină cineva la mine cu microfonul și eu să spun ‘Sigur’, să nu am de ales. Glumesc. E foarte frumos. Mama este minunată așa cum este ea, nu pentru că este vedetă, ci pentru că este un om extraordinar. Și cât mă laudă ea pe mine, eu sunt cine sunt datorită ei. Pentru că semăn cu ea.

Eu mă simt foarte bine cu ea pe scenă și învățăm una de la alta. Ne completăm. E foarte frumos. Facem o echipă foarte bună și foarte frumoasă amândouă„, a declarat Gloria, pentru Viva.ro.

Vedeta are mare încredere în fiica ei și spune că nu are emoții privind examenele pe care le va susține în perioada următoare. Însă, și ea vrea ca Gloria să scape de ele, să se bucure și de vacanță.

Nu am emoții pentru Gloria, pentru că muncește foarte mult, dar sperăm că greva asta o să se termine, să ne liniștim și noi un pic. Să dăm și noi BAC-ul, să dăm și noi admiterea, să fie toate lucrurile în mod firesc. La asta mă gândeam… că după ce o să știm sigur că o să dăm și BAC-ul, o să fie foarte bine„, a completat și Ozana Barabancea.