Cum arată fratele lui Dani Oţil. Dorin este mai mare decât prezentatorul: „Frate-miu nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta”

Cum arată fratele lui Dani Oţil. Puţină lume ştie că prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani” are un frate. Dorin este mai mare cu patru ani decât prezentatorul şi stă departe de lumina reflactoarelor.

12 iul. 2022, 21:47
Cum arată fratele lui Dani Oţil. Dorin este mai mare decât prezentatorul: „Frate-miu nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta”
Cum arată fratele lui Dani Oţil

Cum arată fratele lui Dani Oţil. Cu ocazia zilei de naştere a lui Dorin, prezentatorul a ţinut să îi facă o urare, în direct. După ce i-a spus „La mulţi ani”, Dani a povestit, în stilul său umoristic, în câteva cuvinte, relaţia pe care o are cu el. Dorin nu a apărut niciodată pe micul ecran şi nici nu vrea să apară.

Citeşte şi: Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Cum arată fratele lui Dani Oţil

Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată La mulți ani! lui frate-miu, pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După, mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (n.r. – Ramona Olaru, colegul lui din emisiune), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici, la televizor”, a spus Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Acum, Dani Oțil spune că se înțelege bine cu Dorin, însă, cu toate astea, nu sunt prieteni pe reţelele de socializare. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut, să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Dorin Oțil e o prezență foarte discretă, nu a apărut niciodată pe micul ecran. El lucrează la o companie de software și este stabilit în localitatea Parta, din județul Timiș, conform informațiilor publice de pe contul lui de Facebook.