Dani Oţil îşi caută amantă. Ce anunţ a făcut prezentatorul: „Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție”

Dani Oţil îşi caută amantă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvani si Dani este familist cu acte în regulă. Are o soţie frumosă, Gabriela, care i-a dăruit un băieţel, pe Tiago. Cei doi sunt foarte deschişi, îşi acordă libertate, iar asta le sudează şi mai mult relaţia.

30 iun. 2022, 15:11
Dani Oţil îşi caută amantă. Ce anunţ a făcut prezentatorul: „Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție”
Dani Oţil îşi caută amantă

Dani Oţil îşi caută amantă. În ediția de joi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, din glumă în glumă, Dani a dezvăluit că vrea și el să aibă o amantă în viața asta, mai ales că este la modă în zilele noastre.

Mai mult decât atât, a şi diccutat cu soţia lui şi spre uimirea tuturor, Gabriela Prisăcariu este de acord, însă nu oricum, ci cu o serie de condiţii.

Citeşte  şi: Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”

Dani Oţil îşi caută amantă

Într-o notă ironică, care a stârnit amuzamentul colegilor de breaslă, cât și a telespectatorilor, prezentatorul TV a mărturisit că atunci când a abordat acest subiect cu Gabriela, i-a spus că amanta trebuie să aibă vârsta de peste 65 de ani.

De asemenea, amanta trebuie să aibă peste 65 de ani și o moștenire destul de mare și semnificativă, care, după deces, să ajungă pe mâinile ei și ale micuțului Luca Tiago.

Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(…)„, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.