Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Se înțeleg foarte bine și sunt foarte activi pe rețelele sociale, astfel că fanii știu în permanență ce se mai întâmplă în viața lor.

04 iul. 2022, 23:25
Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea din relația cu Gabriela Prisăcariu. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Am fost la un pas de divorț”

Cu umorul său caracteristic, Dani Oțil a povestit o întâmplare pe neașteptată în care partenera lui, Gabriela Prisăcariu, i-a cerut divorțul.

Prezentatorul de la Antena 1 a dat totul din casă pentru fanii săi. Atât el, cât și Gabriela, au program destul de încărcat și nu mai au prea mult timp pe care să-l petreacă împreună. Totuși, în weekendul trecut, au găsit câteva ore libere și s-au pus la un serial. La scurt timp, totul a luat o întorsătură neașteptată.

Dani Oțil le-a povestit telespectatorilor cum a reușit să își supere soția, ba chiar să ajungă la un pas de divorţ.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată. Iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.”, a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Dani Oţil îşi caută amantă. „Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție”

În ediția de joi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, din glumă în glumă, Dani a dezvăluit că vrea și el să aibă o amantă în viața asta, mai ales că este la modă în zilele noastre.

Mai mult decât atât, a şi dicutat cu soţia lui şi spre uimirea tuturor, Gabriela Prisăcariu este de acord, însă nu oricum, ci cu o serie de condiţii.

De asemenea, amanta trebuie să aibă peste 65 de ani și o moștenire destul de mare și semnificativă, care, după deces, să ajungă pe mâinile ei și ale micuțului Luca Tiago.

„Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(…)”, a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”