Mircea Badea îl face praf pe Dorian Popa: „Are 7 cuvinte pe care le folosește și face mulți bani. Asta este tot. Genial!”

Mircea Badea îl atacă pe Dorian Popa. Prezentatorul l-a adus în discuţie pe artist, chiar în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, în "În Gura Presei". Acesta a comentat succesul pe care cântăreţul îl are pe reţelele de socializare.

08 iul. 2022, 12:00
Mircea Badea îl face praf pe Dorian Popa: „Are 7 cuvinte pe care le folosește și face mulți bani. Asta este tot. Genial!”
Mircea Badea îl atacă pe Dorian Popa

Mircea Badea îl atacă pe Dorian Popa. Realizatorul tv s-a arătat susprins de numărul mare de urmăritori pe care Dorian Popa îl are pe Instagram şi nu întelege succesul pe care cântrețul îl are pe rețelele de socializare.

Mircea Badea îl atacă pe Dorian Popa

E foarte tare unu pe Instagram….Dorian Popa. Eu recunosc că nu intrasem până acum 10 zle, nu intrasem niciodată. Știam că e un băiat care trage de fiare și apare pe la emisiuni, de astea de divertisment. Era un nene, musculos…

Dumneavostră, știți câți urmăritori are Dorian Popa pe Instagram? Eu am crezut că nu văd bine, am zis să sterg telefonul, că poate nu văd.

Dorian Popa are 2 milioane de urmăritori, 2 milioane de conturi pe Instagram îl urmăresc pe Dorian Popa. Are mai mulți ca Selly. Am studiat și eu fenomenul. Este genial, face foarte mulți bani pe bază de Instagram.

Și este atât de tare pentru că are vreo 7 cuvinte. Și cu 7 cuvinte pe care le folosește și face mulți bani. Și alea 7 cuvinte le spune toate la fel. Șapte cuvine are: Hatz Gionule, ce tare…Așa tată. Asta este tot. Genial„, a spus Mircea Badea,  la emisiunea „În Gura Presei”, de la Antena 3.

Citeşte şi: Imaginea uluitoare publicată de Carmen Brumă, de ziua ei. Cum arată iubita lui Mircea Badea la 45 de ani

Mircea Badea vrea să plece din România

Prezentatorul TV susţine că nu are motive să rămână în ţară, dar ar părăsi România doar pe timp de pace, nu dacă va fi forțat de împrejurări, făcând referire la războiul dintre Rusia și Ucraina.

Mircea Badea a declarat s-ar duce la război dacă România ar fi atacată. „Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea.