Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său: „Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”

Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său, pe motiv că acolo era prezent Serghei Mizil. Cei doi nu-și mai vorbesc de o bună prerioadă de timp, deși au fost buni prieteni, iar apropierea lui Mădălin Jr. de Serghei, l-a deranjat foarte tare pe politician.

28 apr. 2021, 11:16
Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său: „Sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”
Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său

Mădălin Voicu

nu a participat la nunta fiului său. Denise Rifai l-a întrebat în emisiune care a fost motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său cel mare. Artistul a dezvăluit că motivul pentru care nu a participat la nunta fiului său a fost pentru că Serghei Mizil era acolo și nu a vrut să-i strice fiului său cea mai importantă zi din viața lui.

Citeşte şi: Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post de nişă. Unde prezintă Ioana ştirile

Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său

Eu nu sunt mândru de mine, sunt mândru de copii mei, dar am și eu o anumită mândrie, de exemplu într-o emisiune unde a apărut Mădălin cu Serghei, acum vreo șapte ani cred, nu mai țin minte când, el spunea că tată lui este Serghei, nu eu. Crezi că mi-a căzut bine? În momentul în care s-a petrecut nunta lui Mădălin, eu am întrebat, da, cine mai vine la nuntă, și a zis cutare, cutare, cutare.

 Dar, Serghei vine? Da, vine! Atunci ai un tată deja acolo care e împământenit în sufletul, inima și simțămintele tale.

Am fost la botezul băiatului lui Mădălin Jr. Da! Unde nu a fost Serghei. Presupun că Mădălin s-a gândit, hai că dacă nu a venit la nuntă să vină la botez, nu-l mai chem pe Serghei, îl chem pe tata numărul unu… Mă doare, sunt lucruri care mă dor, uneori sufăr din cauza asta”, a spus Mădălin Voicu la Kanal D.